Vi har Bridgestone WeatherPeak i de flesta dimensionerna Däckvaruhuset - Billiga Bridgestone WeatherPeak

Köp Bridgestone WeatherPeak i rätt dimension

Köp Bridgestone WeatherPeak på Däckvaruhuset

Bridgestone WeatherPeak - 3PMSF - Three Peak Mountain Snowflake Bridgestone WeatherPeak året runt-däck uppfyller branschens krav för svårt snöväder och är märkta med symbolen ”3PMSF” (3 alptoppar med snöflinga). Bridgestone WeatherPeak är utformade för att vara ett däckalternativ för förare som korsar alla fyra årstiderna i en och samma körsträcka utan att behöva skifta hjulen efter halva sträckan pga snöfall och periodvis vinterväglag.

Däcket för alla typer av väder, året runt.

Söker du ett däck som ger dig prestanda och säkerhet i alla väderförhållanden då kan Bridgestone WeatherPeak vara däcket för dig. Med Bridgestone WeatherPeaks unika gummiblandning får du ett gummi som har utvecklats för att användas på både sommar och vinter. Bridgestone har utvecklat spåren i mitten av WeatherPeaks slitbana så du får en stabilare rattrespons och bra grepp även när väglaget är halt. De stora axelblocket ger dig hög säkerhet vid sportigare körning i kurvor på torra vägar och med de djupa, breda laterala spåren skickas vatten effektivt bort från däckets undersida så att du kan känna dig trygg på alla våtare väglag.
Däckets breda spår på mitten hjälper till att motverka vattenplaning och Snow Vices ger dig det lilla extra greppet du vill på slaskiga vintervägar.

Bridgestone WeatherPeak har märkts med 3PMSF (tre stycken alptoppar med snöflinga) symbolen, vilket betyder att däcket uppfyller kraven som lagen kräver för vinterväglag.

Bridgestone WeatherPeak Innovationer

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00