Däck i Borlänge - Beställ från Däckvaruhuset Däckvaruhuset - Billiga däck på nätet

Däck, fälgar och kompletta hjulpaket

Billiga däck i Borlänge

Enkelt - Billigt - Fraktfritt

 

Däckvaruhuset erbjuder billiga däck i Borlänge till nya och befintliga kunder. Köp enkelt dina nya däck via Däckvaruhusets smarta däckbutik online. Du handlar alltid billiga däck i Borlänge från oss och priset i webshoppen är vad du betalar, inga obehagliga överraskningar i kassan, miljöavgift och fraktkostnad är redan inräknat i priset. Från Däckvaruhuset får du dina sommardäck, vinterdäck, kompletta hjul eller fälgar skickade till valfri adress utan fraktkostnad.

Stort urval med däck i Borlänge

Vår service slutar inte där, väljer du att köpa kompletta hjul från oss på Däckvaruhuset så levererar vi dem alltid monterade, balanserade och klara att skruva på din bil i Borlänge utan extra kostnad. Dessutom har du alltid förlängt öppet köp i 30 dagar. Vi hjälper dig också att hitta en däckverkstad i närheten som kan erbjuda dig kringtjänster som att montering eller skifte på bil.

Sök monteringspartner i Borlänge här

 

Stort utbud redo att skickas till Borlänge

På Däckvaruhuset har vi ett stort utbud av däck och fälgar till låga priser, hos oss är det lätt att hitta rätt däck till rätt pris. Vi erbjuder alltid snabba leveranser till Borlänge och vår kundservice du alltid snabbt och enkelt via telefon eller mail om du behöver experthjälp. Vi har sommardäck & vinterdäck från alla de stora tillverkarna som t.ex. Michelin, Goodyear, Continental, Nokian, Hankook, Pirelli & Kumho men såklart även prisvärda mellanklassdäck och billiga, bra budgetdäck som t.ex. Landsail. Däck med vit sida från Vitour och Kontio hittar du också hos oss. Vi har de flesta dimensioner i lager för omgående leverans och ett brett urval av fälgar till de flesta bilmodeller. Ange ditt registreringsnummer i Däckvaruhusets sökfunktion för att enkelt se vilka fälgar, fälgpaket eller kompletta hjul som passar just din bil.

Våra monteringspartner för däck i Borlänge

Några däckverkstäder i Borlänge med omnejd har valt att anslutit sig till oss, hos dem kan du enkelt få hjälp med olika kringtjänster som montering & balansering. Vi kan för enkelhetens skull även leverera dina nyinköpta däck direkt till en av våra partners om så önskas, bara välj lämplig partner i kassan.

Däckvaruhuset Molway AB - Trygg E-handel sedan 1998

Vi på Däckvaruhuset är väldigt nöjda med att kunna leverera billiga sommardäckspaket och vinterdäckspaket till dig, vi är ditt självklara val av däckleverantör till Borlänge .

Passningsgaranti

Vi garanterar att de fälgar eller kompletta hjul du köper av oss passar på din bil när du köper fälgar av oss, eller kompletta hjulpaket vi vår unika sökfunktion som automatiskt rekommenderar passande produkter.

Enkelt med billiga däck i Borlänge

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00