Däck i Halmstad - Beställ från Däckvaruhuset Däckvaruhuset - Billiga däck på nätet

Däck, fälgar och kompletta hjulpaket

Billiga däck i Halmstad

Enkelt - Billigt - Fraktfritt

 

Däckvaruhuset erbjuder billiga däck i Halmstad till nya och befintliga kunder. Köp enkelt däck i Halmstad via Däckvaruhusets smarta däckbutik online. Du handlar alltid billiga däck i Halmstad från oss och priset i webshoppen är vad du betalar, inga obehagliga överraskningar i kassan, miljöavgift och fraktkostnad är redan inräknat i priset. Från Däckvaruhuset får du dina sommardäck, vinterdäck, kompletta hjul eller fälgar skickade till valfri adress utan fraktkostnad.

Stort urval med däck i Halmstad

Vår service slutar inte där, väljer du att köpa kompletta hjul från oss på Däckvaruhuset så levererar vi dem alltid monterade, balanserade och klara att skruva på din bil i Halmstad utan extra kostnad. Dessutom har du alltid förlängt öppet köp i 30 dagar. Vi hjälper dig i Halmstad med att hitta en däckverkstad som kan erbjuda dig att montera dina sommardäck eller vinterdäck på din bil.

Sök monteringspartner i Halmstad här

 

Stort utbud reda att skickas direkt till Halmstad

På Däckvaruhuset har vi ett stort utbud av däck och fälg, sommardäck och vinterdäck till låga priser, hos oss är det lätt att hitta rätt däck till rätt pris. Vi erbjuder alltid snabba leveranser till Halmstad och vi har en kundservice i toppklass, du når oss enkelt på telefon eller mail när du behöver expert hjälp. Däckvaruhuset har sommardäck & vinterdäck från bland annat Michelin, Goodyear, Continental, Nokian, Hankook, Pirelli, Kumho, Landsail och även däck med vita sidor från ex. Vitour och Kontio. Däckvaruhuset har ett stort utbud i de flesta dimensionerna på lager och självklart även fina fälgar av hög kvalitet, redo att skickas fraktfritt direkt hem till dig i Halmstad eller av dig vald monteringspartner. Ange ditt registreringsnummer i Däckvaruhusets däcksöksfunktion för att enkelt se vilka fälgar, fälgpaket eller kompletta hjul som passar just din bil.

Våran monteringspartner nära dig i Halmstad

Några däckverkstäder i Halmstad har valt att anslutit sig till oss för att du i Halmstad ska få en så bra service som möjligt. När du väljer att skicka dina däck eller kompletta hjulpaket till en monteringspartner nära dig så hjälper montören dig med arbetet i deras verkstad ex. med montering av däck på fälg eller hjulskiftet.

Däckvaruhuset Molway AB - Trygg E-handel sedan 1998

Vi på Däckvaruhuset är väldigt nöjda med att kunna leverera billiga sommardäckspaket och vinterdäckspaket till dig, vi är ditt självklara val av däckleverantör till Halmstad.

Passningsgaranti

Självklart garanterar vi att de fälgar eller kompletta hjul du köper av oss passar på din bil. När du köper fälgar av oss, eller kompletta hjulpaket vi vår unika sökfunktion som automatiskt rekommenderar lämpliga däckdimensioner så garanterar vi att fälgarna/ hjulen passar på din bil. Observera dock att du bör välja ett däck med en hastighetsklass som motsvarar bilens maxhastighet.

Enkelt med billiga däck i Halmstad

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00