Sport Maxx RT Dunlop Sport Maxx RT bra pris på nätet

Däck, fälgar och kompletta hjulpaket

På Däckvaruhuset finns däcket Dunlop Sport Maxx RT till låga priser 

Hos oss på Däckvaruhuset hittar du bra pris på sommardäcket Dunlop Sport Maxx RT på nätet. Vi har låga priser, kunnig personal och snabba leveranser på sommardäcket Sport Maxx RT.Dunlop Sport Maxx RT

Dunlop Sport Maxx RT, ett däck för dig som vill ha mer kontroll.

Dunlop Sport Maxx RT, som är uppföljaren till Sport Maxx TT, har tillverkats med Dunlops enkla filosofi i åtanke:

Ju mer du känner av vägen, desto roligare blir körningen.

Ett nytt mönster och en ny gummiblandning gör att Dunlop kan leverera ett sportigare alternativ för er som vill ha så bra kontakt som möjligt med vägen.

 

Fördelar:

-          Säkra köregenskaper på både vått och torrt

-          Bättre kurvtagningsförmåga

-          Förkortade bromssträckor

-          Lättrullat

Dunlop Sport Maxx RT

Asymmetrisk designAsymmetrisk mönsterdesign.

Dunlop har valt att använda sig av en asymmetrisk mönsterdesign vilket leder till ett bättre motstånd mot vattenplaning. Tack vare den jämna bågen i mitten, och de asymmetriskt placerade kanalerna utöver mönstrets yta, har däcket förökad stabilitet och kan därför leverera ett bättre grepp på både våta och torra vägbanor.

 

Plan mönsterprofilPlan mönsterprofil.

Till skillnad från tidigare mönster har Dunlop Sport Maxx RT använt sig av planare mönsterprofil vilket har ökat markytan med 4-8 % beroende på dimension. En plan mönsterprofil leder till att däcket kan leverera enastående stabilitet och styrprecision, både vid körning rakt fram och i kurvor. Den plana mönsterprofilen gör även att man får ett jämnare slitage och att däcket levererar mer feedback från vägen till föraren.

 

Adaptiv gummiblandningAdaptiv gummiblandning.

Dunlop som har flera års erfarenhet inom motorsport, har utnyttjat detta genom att använda polymerer som har utvecklas i deras racingavdelning och implementerat detta i sin nya adaptiva gummiblandning. Gummiblandningen som anpassar sig efter vägen på mikroskopisk nivå ger en mer konstant kontakt och kan leverera ett enastående grepp och en förkortad bromssträcka jämfört med sina konkurrenter.

 

Kraftiga bromsblockKraftigare bromsblock

För att minimera bromssträckan har Dunlop Sport Maxx RT förstärkta bromsblock. Bromsblocken hjälper till att styva upp gummit och det leder till att däcket behåller sin stabilitet och optimerar mängden kontakt däcket får med vägen, även vid de kraftigaste inbromsningarna.

 

 

lättrullatLättrullat

För att kunna konkurrera på däckmarknaden räcker det inte med att ha ett bra grepp, däcken måste även ha ett lågt rullmotstånd. Detta har Dunlop lyckats med genom att använda sig av en lättviktskonstruktion i däcket. Tack vare däckets låga vikt rullar däcket lättare och det leder till ett lägre CO2-utsläpp och minskade bränslekostnader.

Källor:
www.dunlop.eu
Dunlop Motorsport UK's youtubekanal


                                                               Dunlop billigt & fraktfritt på Däckvaruhuset.se

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00