Däck, fälgar och kompletta hjulpaket

Köp Michelin Latitude Tour HP till låga priser hos oss på Däckvaruhuset

Michelin Latitude Tour HP, ett SUV-däck för dig som vill känna dig trygg på vägen utan att tumma på komforten.


Michelin Latitude Tour HP är ett sommardäck som starkt rekommenderas i tester. Är du på jakt efter ett däck som både är tyst och mjukgående men inte vill tumma på säkerheten behöver du inte leta längre, då är detta däcket för dig. När Michelin utvecklade Latitude Tour HP använde de sig av deras entreprenadavdelning. Detta resulterade i en gummiblandning som både kan leverera lång livslängd och stabila köregenskaper.

 

Egenskaper

-          StabiliGrip-lameller.

-          Lågt rullmotstånd & låg bränsleförbrukning.

-          Bra grepp i både vått och torrt.

-          Utrustat med Michelins Green-X stämpel.

Michelin Latitude Tour HP

Lev. ca dagar

1629:-

 

Köp billiga michelin däck online StabiliGrip-lameller, för optimerat grepp

Med tanke på den höga vikt som ett SUV-däck måste bära upp har Michelin använt sig av sin StabiliGrip-teknik. Tekniken, som är utvecklad på Michelins entreprenadavdelning, fungerar genom att de har använt fler och stabilare lameller. Dessa lameller är strategiskt utplacerade över däcket för att minska ljudnivån. På grund av mängden lameller och styvheten i dem kan Latitude Tour HP leverera ett säkrare väggrepp och en bättre väghållning än ett standarddäck.

 

 

Michelin handla billigt onlineFormbar uppbyggnad

Däcket har en formbar uppbyggnad vilket gör att Michelin Latitude HP kan leverera maximal kontaktyta mot marken samtidigt som det styva mönstret ger ett balanserat tryck. Detta resulterar i ett bra grepp, särskilt på våt vägbana, samtidigt som slitaget minimeras och livslängden maximeras.

 

 

Michelin Green-X billigt online på däckvaruhuset.seMichelin Green-X

Michelin Latitude HP är utrustat med Michelins miljöstämpel Green X. Green X är Michelins stämpel för att identifiera deras ”Gröna” energieffektiva däck. Denna teknik ger däcket hög säkerhet och sänkt bränsleförbrukning som i sin tur leder till sänkt CO2-utsläpp.

 

 

 

Vill du läsa mer om Michelin kan du gå in på vår informationssida.

Källor:
Michelin.se
Michelin Nordic's youtubekanal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00