X-Ice North 3 Däckvaruhuset - Billiga däck på nätet

Däck, fälgar och kompletta hjulpaket

Köp Michelin X-Ice North 3 på Däckvaruhuset

Michelins senaste dubbdäck imponerar med unika innovationer.

Michelin X-Ice North 3 billigt på dackvaruhuset.se

Michelin X-Ice North 3 är ett rotationsriktat vinterdäck med ett unikt dubbsystem som kallas för "Smart Stud System". Detta innefattar dubbets koniska utforming, den unika utformningen runt dubbarna och en avancerad gummiblandning.
De koniska dubbarna sitter kvar 25% längre jämfört med tidigare generationen dubbar. Detta ökar däckets grepp även när det börjar bli slitet vilket ger däcket högre säkerhet samt att däckets livslängd förlängs.
Utformningen runt dubbarna ser till så att det inte samlas ispuder runt dubbarna, denna innovation hjälper dubben komma ner i isen och verkligen ge bra grepp.
Michelin har använt sig av en helt ny gummiblanding under dubbarna. Denna gummiblandningen ändrar sina egenskaper efter temperatur. Vid varmt väder är gummit under dubbarna mjukare vilket låter dubben sjunka in för att minska slitaget, både på vägen och dubbarna. Vid -20 grader celsius är gummiblandningen 30 gånger hårdare jämfört med ett däck med konventionell teknologi.

Michelin X-Ice North 3

 

Här nedan kan du se ett klipp om hur utformingen runt dubbarna hjälper däcket greppa bättre på is.

 Vill du veta mer om Michelin kan du klicka dig in på Däckvaruhusets informationssida om Michelin.

 

Michelin på däckvaruhuset

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00