Däck, fälgar och kompletta hjulpaket

Nokian Hakka Black på Däckvaruhuset

Billigt Nokian Hakka Black sommardäck med sportiga egenskaper och exakta styrförmågor.

 

Nokian Hakka Black

Hakka Black

Nokians flaggskepp när det kommer till grepp och väghållning. Nokian har tillämpat flera av deras innovationer för att kunna utveckla ett sommardäck med utmärkt prestanda och hög säkerhet.

Egenskaper

- Stabilt även i höga hastigheter.
- Exakt styrrespons.
- Tyst och komfortabelt.
- Lätt att kontrollera även i pressade situationer.
- Utmärkt grepp på både vått och torrt. 

Nordic Intelligent UHP Silica

Nokian har använt sig av en ny typ av gummiblandning som är optimerad för den nordiska sommaren, vilket innefattar kyliga vårmorgnar, varma sommardagar och höstrusk. Blandningen är även utvecklad för en aktiv körstil och höga hastigheter.

Nokian Hakka Black

Nokian Hakka Black SUV


De senaste innovationerna

Hakka Black har ett asymmetriskt däckmönster med in- och utsida. De stabila och säkra köregenskaper får däcket tack vare de robusta däckskuldrorna och de massiva ribborna som löper runt däcket. I ribban som löper längs med den inre skuldran finner man en av Nokians innovationer, "Hydro Grooves". Dessa spår i ribban hjälper till med att trycka ut vatten till de längsgående spåren. Detta minskar risken för vattenplaning och ökar däckets våtgrepp.Nokian Tyres
"Silent Groove Design" är ännu en av Nokians innovationer. Denna teknik minskar ljudet som uppstår från kanterna och de tvärgående spåren i ribborna. Utöver ett lägre däckljud sänks däckets luftmotstånd och slitbanan kyls. 

Driving Safety Indicator (DSI)

DSI är en patenterad innovation från Nokian som gör det lättare för föraren att avläsa hur mycket av slitbanan som finns kvar på däcket. På en av ribborna på slitbanan hittar man siffrorna tre till åtta. När åttan slitits bort är det alltså mindre än åtta millimeter kvar o.s.v. Man kan även se när däckets våtegenskaper börjar försämras genom att Nokian har lagt till en droppe som fungerar på samma vis som siffrorna. När denna droppe slitits bort är risken för vattenplaning förhöjd och det är snart dags att byta ut däcket.

Miljösmarta sommardäck från Däckvaruhuset


Nokians däck innehåller endast renade oljor och inga giftiga eller cancerframkallande kemikalier.
Nokian var det första däckföretaget i världen som började använda renade oljor i deras däck.

Billiga Nokian Hakka Black hittar du på Däckvaruhuset

                                                        

Vill du veta mer om Nokian kan du gå in på vår informationssida.

Källa: Nokians webbsida om Hakka Black

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00