Däck, fälgar och kompletta hjulpaket

Nokian Hakkapeliitta 10P, billigt däck online

- Hakkapeliitta 10P är utvecklat för den ryska marknaden
- Maximalt gräpp på Is och Snö.

- Däcket med lång hållbarhet.

Hög komfort

Ljudet från dubbarns buller färdas oftast via däckets slitbana som blir att fungera som en resonanslåda, in i cupén.
Nokian Hakkapeliitta 10p ger dig en bekväm komfort då dubben har placerats på däcket för att minska buller. Ljudet absorberas av gummit i däcket innan det når cupén. och slitbanan fungerar ej längre som en ljudförstärkare.

Högre säkerhet

Med Nokian Hakkapeliitta 10P har Nokian antagit vintervädrets utmaningar på ett proffsigt sätt, genom att de har lyckats skapa ett däck som kan göra snabba inbromsningar på ett betryggande sätt samtidigt som det finns rikligt med grepp i skarpa kurvor.
När det ligger snö å is på vägen är det dina Nokian Hakkapeliitta 10P som gör skillnaden på en behaglig och säker resa.

Nokians inovations fokuserade utvecklings team har för Nokian Hakkapeliitta 10P hittat nya tekniska lösnigar på dubben,. Deras målsättning har varit att ge föraren större marginaler att regera på och ge dig mer tid till att lösa oväntande trafik situationer.
Nokian Hakkapeliitta 10p ger dig just den marginalen man önskar att alla bilister hade.

Nokians nyutvecklade stjärnformning av dubbarna roterar 180° längs däckets axlar för att ge däcket dess utomordentliga kotackt med vägen.

Stabilt och kontrollerat

Vinter bjuder på många äventyr till olika snöiga fritidsaktiviteter där snö och is på resans väg ofta kan ställa till med diverse förseningar i trafiken.
Nokian Hakkapeliitta förkn
ippas alltid med säkerhet på is och snö.
Nokians utvecklings team har dock inte bara haft snö och is att brottas med.
Vinterväglagen högt upp i norr kan även vara torrt, blött eller slaskigt och stora variationer kan råda, en omkörning kan ha sina egna utmaningar med frusna vallar mellan slaskiga eller isiga vägbanor.
Nokian Hakkapeliita 10P utvecklades för dessa svårigheter och lösningen av vinterväglagssvårigheterna blev därför ett ge Hakkapeliitta 10P ett helt nät av täta lameller på sin slitbana och tuffat till mittendelan av slitbanan och gjort den hårdare.

Däckvaruhusets Nokian utbud

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00