Däck, fälgar och kompletta hjulpaket

Handla Nokian Hakkapeliitta 8 SUV billigt Online på Däckvaruhuset

Nokian Hakkapeliitta 8 är ett dubbat vinterdäck utvecklat för tyngre personbilar.

Nya innovationer, bättre vintergrepp.

Nokian Hakkapeliitta 8 SUVFör 80 år sedan lanserade Nokian världens första vinterdäck. De har sedan dess ständigt förbättrat och utvecklat sina vinterdäck och rankas idag som en av Europas ledande tillverkare av vinterdäck.
Speciellt här i nordiska klimatet uppskattas Nokians vinterdäck p.g.a. deras utmärkta grepp på is och snö.

Tyngre bil, större belastning.


Kör man en tyngre personbil, som t.ex. en SUV, krävs det mer av däcken när det gäller bromsförmåga, stabilitet och livslängd. Nokian har valt att använda sig av ett starkare material i däckstommen än tidigare samt en ny gummiblandning i slitbanan. Detta tillsammans med flera andra innovationer ger däcket bra slitstyrka på våra grova nordiska vägar.


Unikt dubbsystem

Nokians nyutvecklade Eco Stud 8 dubbar är slitstarka och miljövänliga. Det finns ett gränsvärde på hur mycket ett dubbdäck får slita på vägen, därför har man förr inte kunnat ha så många dubbar i ett däck som Nokian använder sig av idag. Alltså är de nya dubbarna så miljövänliga att man kan använda sig av cirka 50% fler i varje däck. Detta ökar däckets grepp på is avsevärt.
Nokian Hakkapeliitta 8 SUV

Lev. ca dagar

1389:-

Testvinnande dubbdäck

 Det tog över fyra år att utveckla den nya Hakkapeliitta 8 serien. Otaliga tester har utförts på Nokians testbanor i Ivalo och Nokia. Allt detta testande och utvecklande har resulterat i ett testvinnade vinterdäck med utmärkta egenskaper.

Här nedan kan du se ett videoklipp om Hakkapeliitta 8 SUV.Klicka här för att läsa mer om Nokian.


Nokian

Källa: Nokians hemsida

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00