Vinterdäck till Nissan Leaf Däck & fälgar till Nissan Leaf hos Däckvaruhuset

Däck, fälgar och kompletta hjulpaket

 

Billiga vinterdäck & kompletta vinterhjul till Nissan Leaf

Köp vinterhjul till Nissan Leaf fraktfritt hos oss

 

Hos oss på Däckvaruhuset hittar du många prisvärda vinterhjul som passar till din Nissan Leaf.
Oavsett om du vill ha dubbade eller odubbade vinterhjul så har vi flera alternativa kombinationer av vinterhjul till din Nissan Leaf. Du kommer till webshoppen här, där du kan söka efter vinterhjulspaket med vinterdäck och fälgar som passar både dig och din Nissan Leaf.

När du köper nya kompletta vinterhjul eller nya vinterdäck till din Nissan Leaf finns det några saker som är bra att tänka på, bl.a är det viktigt att se till att fälgarna är godkända för bilens vikt. De kompletta vinterhjul till Nissan Leaf som du hittar hos oss är alltid tillräckligt högt klassade för att vara godkända. Sen var det ju det här med val av däck och däcktyp, precis som när du köper vinterdäck till vilken bil som helst så uppstår frågan om du ska köra med dubbdäck eller odubbat på vinterhjulen till din Nissan Leaf, det är en fråga som bara du kan svara på, det beror på vilka egenskaper du prioriterar på dina vinterhjul och hur du kör din Nissan Leaf.

 

Handla kompletta vinterhjul till din Nissan Leaf på Däckvaruhuset.se
Vi hjälper dig hitta rätt däck & fälg till din Nissan Leaf

 

Till Nissan Leaf har vi många prisvärda vinterhjulspaket med olika kombinationer av vinterdäck & fälgar. Ska du bara ha nya vinterdäck till din Nissan Leaf kan de se de senaste modellerna av vinterdäck här. Vill du ha mer information om vinterdäck till Nissan Leaf är du välkommen att höra av dig till oss så ska vi göra allt för att du ska känna dig nöjd med ditt köp av nya däck. På Däckvaruhuset Molway har vi naturligtvis flera bra och billiga odubbade vinterdäck som passar perfekt till Nissan Leaf. Vi lämnar alltid 100% passningsgaranti och förlängt öppet köp till 30-dagar när du köper däck, fälgar eller kompletta hjul till Nissan Leaf hos oss. Använd vår smarta sökfuntion där du kan söka via din Nissan's registreringsnummer för att se alla produkter vi kan leverera till just din Nissan Leaf.

Klicka på bilden nedan för att komma till vårt Nissan bildgalleri.

 

Billiga vinterhjul till Nissan Leaf

 

Hos oss på Däckvaruhuset hittar du bra pris på vinterdäck till Nissan Leaf på nätet.
Vi har låga priser, kunnig personal och snabba leveranser på vinterhjul till Nissan Leaf.

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00