Bra priser på Vredestein Däckvaruhuset - Billiga däck & fälg på nätet sedan 1998

Billiga Vredestein Sportrac 5 hem till dörren

Beställ Vredestein Sportrac 5 fraktfritt från Däckvaruhuset.se

Hos oss Däckvaruhuset hittar du sommardäcket Vredestein Sportrac 5 på nätet till rätt pris. Vi har bra priser, kunnig personal och snabba leveranser på sommardäcket Vredestein Sportrac 5.

Vredestein Sportrac 5 är ett tyst och komfortabelt däck med sportiga egenskaper.

Vredestein Sportrac 5Ut med det gamla, in med det nya
Föregångaren till Sportrac 5 är den högt testrankade Sportrac 3, som idag lever i skuggan av dess efterträdare. Sportrac 5 är bättre på flera punkter som t.ex. längre livslängd, lägre rullmotstånd och bättre grepp.

Egenskaper:
- Bra grepp på både vått och torrt.
- Tyst och bekvämt.
- Bra bromsegenskaper.
- Stabilt även under påfrestningar.

Innovationer och fördelar
Vredestein Sportrac 5 är ett väldigt stabilt sommardäck med goda egenskaper på både vått och torrt underlag. Däcket är främst utvecklat för förare med aktiv körstil och sportiga bilar. I det asymmetriska mönstret hittar man små spår som bidrar till en lägre bullernivå, vilket ger en behagligare åktur. Sportrac 5 har en planare mönsteryta jämfört med däckets föregångare, detta i samband med det asymmetriska mönstret säkerställer ett bra grepp och en kortare bromssträcka. Att mönsterytan blir planare innebär att den också blir större vilket ger ett jämnare slitage, mjukare gång och kortare bromssträcka.
   Däckets skuldror är utformade för att motstå påfrestningar både i sidled, vid acceleration och inbromsning. Detta innebär att skuldrorna håller sig upprätt mot vägen vilket ger bättre kontroll vid pressade situationer. Mellan däckets klackar hittar man fyra breda kanaler som snabbt avlägsnar vatten mellan däcket och vägen. Detta är gjort för att få bättre grepp på vått underlag samt minska risken för vattenplaning.

Vredestein Sportrac 5

Samarbete med Giugiaro Design
Vredestein är kända för sina däck designade av det italienska företaget Giugiaro Design. Detta samarbete har pågått sedan 1997 och Vredestein har sedan dess byggt upp deras egen nisch inom däckdesign. Giugiaro Design har hjälpt till att designa flera mycket omtyckta däck som t.ex. Vredestein Ultrac Cento och Vredestein Ultrac Sessanta. Giugiaro Design's målsättning med Sportrac 5 var att ge däcket en egen "look" och ett sportigt utseende.

 

Handla dina Sportrac 5 på Däckvaruhuset
Fraktfritt - Billigt - Enkelt
Välkommen

I klippet ser man när Vredestein Ultrac Vorti och Sportrac 5 lanserades i Budapest den 26 mars 2012.


                                          

Mer däck från Vredestein

Källor: Vredesteins webbsida

Vredestein

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00