Snabba leveranser på fälgar till Skoda Däckvaruhuset - Billiga däck & fälg på nätet sedan 1998

Köp fälgar till Skoda fraktfritt från Däckvaruhuset

Här finns många olika modeller av däck & fälgar samt kompletta hjulpaket till Skoda.

Aluminiumfälgar till Skoda AEZ Fälgar ATS aluminiumfälg

Köp fälgar till din Skoda

Historien bakom Skoda går tillbaka mer än ett århundrade då företaget började tillverka personbilar redan 1905. Skoda har en mängd modeller att erbjuda och har totalt tillverkat mer än 15 miljoner bilar.

Snygga fälgar förnyar din Skoda

Även om märket, iallafall tidigare, var mer vanligt i Östeuropa så har bilmärket fått ett uppsving i Västeuropa och Skoda är idag en vanlig syn på våra vägar. Vi på Däckvaruhuset Molway erbjuder många olika alternativa fälgar för att förhöja utseendet på din Skoda.

Perfekta fälgarna för din Skoda

Vi vet att många Skoda ägare önskar en visuel egen stilpå sin egen bil och många gånger samtidigt förbättra prestandan på sin Skoda. Med vårt omfattande utbud av fälgar är det enkelt att lyfta din Skoda till nya nivåer. Vårt sortiment av fälgar är noga utvalda och testade av några av Europas största fälgleverantörer till Skoda för att säkerställa en perfekt passform till din Skoda modell. Oavsett om du föredrar en sportig, elegant eller klassisk design, har vi något för alla smaker. Använd vår smidiga sökfunktion högst upp på denna sida för att snabbt hitta fälgar som passar din Skoda. Filtrera resultaten efter storlek, pris, sommar/vinter, lager status eller snabbast leverans.

Ge din Skoda ett lyft med nya fälgar

Sök och utforska vårt breda sortiment av fälgar till Skoda redan nu och låt din Skoda sticka ut på vägarna. Med en enkel och smidig beställning online och snabba kostnadsfria leverans, kan vi hjälpa dig att förhöja både utseendet och prestandan på din Skoda.

- Välkommen till Däckvaruhuset Molway AB –
Fälgar online sedan '98

 

Komplett utbud av däck till Skoda för alla årstider.

Däck till Skoda
Sommardäck till Skoda
Vinterdäck till Skoda
Utöver vårt imponerande sortiment av fälgar till Skoda erbjuder vi på Däckvaruhuset även ett omfattande urval av högpresterande däck, skräddarsydda för olika Skoda modeller och vägförhållanden. Oavsett om du söker sommardäck, vinterdäck eller dubbdäck, har vi det perfekta hjulpaketet för att förbättra din Skodas estetik, prestanda och framförallt säkerhet.

Modellspecifika hjul och däck till Skoda

Vårt stora urval av modellspecifika hjul och däck är utformat för att möta de exakta kraven och specifikationer som Skoda ställer på sina fordon. Vi förstår att varje Skoda modell är unik, och därför önskar vi erbjuda våra skräddarsydda alternativ som är både funktionella och estetiskt tilltalande. Oavsett om du letar efter högpresterande vinterdäck för din Skoda model Y, eleganta fälgar för din Skoda model S eller robusta hjulkombinationer för din Skoda model X, har vi det du behöver. Våra länkar nedan ger dig detaljerad information om våra produkter och dess fördelar, så att du kan fatta välgrundade beslut när det gäller ditt val av däck eller hjulpaket. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig ett brett utbud av högkvalitativa alternativ som kombinerar säkerhet, prestanda med design samt våra ekonomipaket för den som prioriterar funktion eller säkerhet före allt annat. Klicka på länkarna nedan för att börja din resa mot att hitta de perfekta modellspecifika hjulen och däcken för din Skoda. Hos Däckvaruhuset är vårt mål att göra ditt val av vinterhjul till en smidig och givande upplevelse.

Vinterhjul till Skoda Enyaq

Vinterhjul till Skoda Fabia Däck till Skoda Fabia

Vinterhjul till Skoda Kodiaq

Vinterhjul till Skoda Octavia    
Vinterhjul till Skoda Superb    

 

Hur ser din Skoda ut?

Vi erbjuder gärna våra kunder möjligheten att visa upp sina bilar efter att ni har fått fälgar från oss monterade. Om du vill vara en del av det, skicka då bilder, minst 1000 pixlar breda som visar hela bilen till info@dackvaruhuset.se
(Registreringsnummer kommer tas bort innan publicering).

Beställ fälgar från Däckvaruhuset.se Skoda fälgar - Galleri Beställ fälgar från Däckvaruhuset.se

Skoda Octavia utrustad med 18" Brock B30 Titan HGVP

 

Skoda Octavia med Brock B30 Titan HGVPSkoda Octavia utrustad med Monaco Mirabeau Silver

 

Monaco Mirabeau Silver på en Skoda Octavia


Grå Skoda Octavia med Monaco Mirabeau Silver

18" Inter Action GT 2 Grey på en Skoda Yeti16" HTC Snowstar på en Skoda Superb
RC-22 SGHP på en Skoda Octavia
IA Velocity 5 på en Skoda Octavia15" Inter Action Genesis på en Skoda Fabia

18" RP-998 på en Skoda Octavia
RC-19 Silver
IA Star på en Skoda PraktikBrock B24 Black på en Skoda Yeti
IA Black Ice på en Skoda Yeti

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00