BF Goodrich - Däckvaruhuset Däckvaruhuset - Billiga däck från BF Goodrich på Däckvaruhsuet

Här hitta din däck från BF Goodrich

Köp BF Goodrich billigt på Däckvaruhuset

Hos Däckvaruhuset finns däck från BF Goodrich på nätet till rätt pris. Vi har bra priser, kunnig personal och snabba leveranser på däck från BF Goodrich. Dina däck från BF Goodrich köper du online på Däckvaruhuset. Vi har ett brett sortiment av BF Goodrichdäck för snabb leverans till dig.

BF Goodrich däck

Historien om BF Goodrich Tires

Startade med Dr. Benjamin Franklin Goodrich, en självlärd entreprenör och visionär som 1870 startade ett företag som kom att bli ett av de största och kända företagen inom däckindustrin. Det är alla dessa utmaningar och framgångar som gjort det möjligt för BF Goodrich att underlätta vardagen för många bilister runt om i världen och se till att körningen alltid är säker och rolig. För att göra detta har BF Goodrich tusentals anställda som med fantasi och uppfinningsrikedom utvecklar nya och bättre produkter som används inom bilindustrin.

 

BF Goodrich - Urval hos Däckvaruhuset

BF Goodrich Sommardäck

BF Goodrich Vinterdäck

 

BF Goodrich tillverkar däck för människor som vill ha hög prestanda och som framför allt vill ha kul. Är du en inbiten bilentusiast, då är du en av oss!, säger BF Goodrich. Våra däck är utformade och tillverkade av riktiga entusiaster som tillbringar sina helger med att åka runt på grusvägar eller asfaltsrallyn världen över. Deras kompentens har bekräftats genom alla titlar som vunnits i rallytävlingar där BF Goodrich deltagit, från Sebring till de dammiga och branta vägarna i Baja. De är drivande och ser till att tekniköverföring görs från tävlingsbilar till serietillverkade bilar, så att BF Goodrich kan erbjuda sina kunder däck med samma prestanda, kvalitet och hållbarhet som de från tävlingsvärlden.

Alltsammans började 1870 tack vare en genialisk inspiration av Dr.Benjamin Franklin Goodrich som, med stöd av lokala investerare, startade Nordamerikas första gummifabrik, närmare bestämt i Akron i Ohio. 

Prestandan är redan då en viktig del av varumärket och det är utifrån den idén som Charles Cross Goodrich, Benjamins son, etablerar USA:s första forskningscentrum. Direkta följder: År 1903 konkurrerar företaget ut alla andra tillverkare när den första bilen, en A-Ford, korsar den nordamerikanska kontinenten från öst till väst med däck från BF Goodrich.

Flyget låg inte långt efter på den tiden och BF Goodrich såg där också en möjlighet att förbättra människors rörlighet. Varumärket är också med år 1909, när hastighetsrekordet på 75 km/t görs i samband med den första internationella flygtävlingen, som äger rum i Reims, med ett flygplan från Curtiss Aeroplane Corporation. Relationen till flygindustrin fortsätter med nya utmaningar under 1920-talet. En tid för distansrekord och äventyrare. Spirit of Saint-Louis med Charles Lindbergh bakom spakarna blev det första planet år 1927 att korsa Atlanten och däcken kom från BF Goodrich.

                                      BF Goodrich logo

Fraktfritt - Kunnig support via telefon och mail - 30 dagars öppet köp

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00