Hitta rätt däck på nätet Däckvaruhuset - Rätt däck på nätet

Däck, fälgar och kompletta hjulpaket

Köpa däck på nätet


Allt fler inser fördelarna med att beställa sina däck online, självklart kan du även köpa fälgar på nätet i vår webbshop. På Däckvaruhuset började vi sälja däck & fälgar på nätet redan 1998, sedan dess har utvecklingen gått snabbt framåt.

 

Är däck som säljs på nätet andrasortering eller kopior?

I början av 2000- talet var det väldigt stor skepsis till däck som köptes på nätet, många trodde inte att det var samma däck som man kunde köpa hos den lokala däckverkstaden eftersom priserna var väldigt mycket lägre. De mest förekommande frågorna var om däcken var kopior eller om det var andrasortering. Svaret var samma då som det är nu, vi liksom de allra flesta av våra konkurrenter säljer precis samma däck som de du kan köpa i din lokala gummiverkstad.

Fördelar med att köpa däck och fälgar på nätet

Den främsta fördelen med att välja en nätbutik som däckleverantör är i de flesta fall priset som generellt sett är betydligt lägre än det pris du får betala hos en traditionell gummiverkstad. När det gäller de större däckdimensionerna blir prisskillnaden oftast avsevärd.

Sortiment & urval

De flesta nätbutiker som säljer däck har ett däcksortiment som få av de
lokala gummiverkstäderna kan matcha.
I de vanligaste dimensionerna finns i regel minst 100 olika alternativ att välja
bland för att du alltid ska kunna hitta ett däck som passar dig. Däckvaruhuset säljer givetvis alla de kända däckfabrikaten såsom t.ex Michelin, Continental, Nokian och Dunlop men även billigare mellanklassdäck som t.ex Falken och Kumho. Bland budgetdäcken i vårt sortiment kan nämnas t.ex Nexen och Nankang.

Fälgsortiment

Fälgsortimentet hos nätbutikerna är även det som regel riktigt stort. Då vi på Däckvaruhuset inte bara handlar fälgar genom de stora svenska grossisterna kan du i vårt sortiment hitta fälgar som verkligen skiljer sig från mängden. Givetvis hittar du också de klassiska fälgdesignerna hos oss.

Kundservice

Har du frågor eller om problem skulle uppstå med de varor du köpt så vill du snabbt & enkelt kunna nå företagets kundtjänst. Det känns som en självklarhet, men ett hett tips är att skicka ett mail eller slå en signal till det företag du tänkt handla av för att se att du verkligen kan få tag på någon. Handlar du av någon av de större näthandlarna är risken mycket liten att bli lurad men vissa går faktiskt inte att nå per telefon och tar flera dagar på sig att svara på e-post. Oss på Däckvaruhuset når du alltid enkelt via telefon & vi svarar snabbt på all e-post. Här hittar du våra kontaktuppgifter.
Att tänka på när du köper däck online

För att beställa däck på nätet behöver du i regel bara veta vad du har för bil, eller i vissa fall bara din bils registreringsnummer. Men tänk gärna efter en gång innan du beställer och kolla så att det verkligen är rätt varor du har i varukorgen. Du har alltid minst 14 dagars ångerrätt vid köp på nätet, vi på Däckvaruhuset har förlängt öppet köp till 30 dagar, men det blir ändå en del arbete och en del kostnader med att returnera godset om du beställer fel eller ångrar dig.

Kostnader för montering

Beställer du endast däck från en nätbutik så levereras däcken oftast hem till dig. Tillkommer gör då kostnader för montering av däcken på dina fälgar, ring runt och kolla lite hos olika däckfirmor, priserna kan skilja en hel del. Beställer du både däck & fälgar så levereras de monterade & klara att skruva på bilen. Vissa näthandlare tar ut en extra kostnad för monteringen. På Däckvaruhuset bjuder vi på monteringskostnaden om du köper både däck & fälgar.

Övriga kostnader

Om du köper däck eller fälgar på internet så kan det i många fall se riktigt billigt ut vid en första anblick men när du sen ska checka ut ur kassan så har det tillkommit en hel del. Det kan vara monteringskostnader, fraktkostnader, miljöavgifter eller expeditionsavgifter & fakturaavgifter. Hos oss på Däckvaruhuset tillkommer endast fraktkostnader och fakturaavgift på 49 kr om du vill betala mot faktura. Alla övriga avgifter är inkluderade i priset.

Slutligen några bra tips innan köp

* Kolla slutpriset, tillkommer många avgifter kan det bli dyrare än du tänkt.
* Ring eller maila kundtjänst så du vet att de går att få tag på.
* Känns företaget oseriöst, handla av någon annan eller betala mot faktura.
* Vart finns företaget? Ligger det nära? Går det att hämta hos dem?
* Ring till din lokala gummiverkstad och kolla vad monteringen kommer att kosta.


Vi levererar till hela Sverige

Vi leverar fälgar och däck över hela Sverige, t.ex. till Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Linköping, Helsingborg, Örebro mf.


Vi hoppas att du fått lite nyttiga tips här ovan och hoppas att du väljer att köpa dina ”nätdäck” av oss på Däckvaruhuset.

Billiga däck online 1998 - Däckvaruhuset Molway

Här kommer du direkt till vår webshop.BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00