Volkswagen Passat - Vinterhjul Däck & fälgar till VW Passat hos Däckvaruhuset

Däck, fälgar och kompletta hjulpaket

 

Billiga kompletta vinterhjul & vinterdäck till Volkswagen Passat

Köp vinterhjul till Passat fraktfritt hos oss

 

Hos oss på Däckvaruhuset hittar du många prisvärda vinterhjul som passar till din VW Passat. Oavsett om du vill ha dubbade eller odubbade vinterhjul så har vi flera alternativa kombinationer av vinterhjul till din VW Passat. Du kommer till webshoppen här, där du kan söka efter vinterhjulspaket med vinterdäck och fälgar som passar både dig och din VW Passat.

När du köper nya kompletta vinterhjul eller nya vinterdäck till din VW Passat finns det några saker som är bra att tänka på, bl.a är det viktigt att se till att fälgarna är godkända för bilens vikt. De kompletta vinterhjul till VW Passat som du hittar hos oss är alltid tillräckligt högt klassade för att vara godkända. Sen var det ju det här med val av däck och däcktyp, precis som när du köper vinterdäck till vilken bil som helst så uppstår frågan om du ska köra med dubbdäck eller odubbat på vinterhjulen till din VW Passat, det är en fråga som bara du kan svara på, det beror på vilka egenskaper du prioriterar på dina vinterhjul och hur du kör din VW Passat.

Handla kompletta vinterhjul till din VW Passat på Däckvaruhuset.se
Vi hjälper dig hitta rätt däck & fälg till din VW Passat

 

Till VW Passat har vi många prisvärda vinterhjulspaket med olika kombinationer av vinterdäck & fälgar. Ska du bara ha nya vinterdäck till din VW Passat kan de se de senaste modellerna av vinterdäck här. Vill du ha mer information om vinterdäck till VW Passat är du välkommen att höra av dig till oss så ska vi göra allt för att du ska känna dig nöjd med ditt köp av nya däck. På Däckvaruhuset Molway har vi naturligtvis flera bra och billiga odubbade vinterdäck som passar perfekt till VW Passat. Vi lämnar alltid 100% passningsgaranti och förlängt öppet köp till 30-dagar när du köper däck, fälgar eller kompletta hjul till VW Passat hos oss. Använd vår smarta sökfuntion där du kan söka via din Passats registreringsnummer för att se alla produkter vi kan leverera till just din VW Passat.

Klicka på bilden nedan för att komma till vårt Volkswagen bildgalleri.

 

Billiga vinterhjul till Passat

 

Hos oss på Däckvaruhuset hittar du bra pris på vinterdäck till Volkswagen Passat på nätet.
Vi har låga priser, kunnig personal och snabba leveranser på vinterhjul till Volkswagen Passat.

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00