ABS fälgar Däckvaruhuset - ABS fälgar till låga priser online

Hitta ABS fälgar till din bil här

ABS lättmetallfälgar

 

ABS Wheels - Fälgar från ABS
Historien bakom ABS Wheels börjar på 1980-talet när en auktoriserad fordonstekniker bestämde sig för att följa sin passion och starta sin egen ”Andies Bilservice”. Efter att ha byggt upp ett gott rykte började företaget samarbeta med utländska aktörer för att få tillgång till mer varierade fälgar. ABS Wheels ställdes snart inför problemet med att udda bultcirklar används av många populära biltillverkare.

ABS Wheels har tagit fram en unik lösning för att möta kundernas efterfrågan av ett stort utbud av snygga fälgar. Genom att utveckla ABS360, en stålkona som kan flytta bultindelningen med upp till 14 mm, har ABS Wheels en lösning för att samma fälg kan passa på olika bilmodeller. ABS360 används idag på alla fälgmodeller från ABS Wheels och ABS360 gör det möjligt för ABS Wheels att erbjuda ett större utbud av fälgar till sina kunder till ett lägre pris.

ABS Wheels har flyttat delar av sin produktion av fälgar från Asien till Europa för att dels kunna minska leveranskostnaderna, korta ned leveranstiderna och för att få en mera hållbar produktion. Att producera i Europa gör att ABS Wheels kan erbjuda kunderna i Sverige, snygga och moderna fälgar till kokuranskraftiga priser.

Köp fälgar från ABS Wheels till rätt pris hos Däckvaruhuset Molway AB

ABS Wheels - Fälgar från ABS

 

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00