Låga priser på Bridgestone Blizzak LM-18 C Däckvaruhuset - Billiga Bridgestone Blizzak LM-18 C däck online

Köp Bridgestone Blizzak LM-18C

Bridgestone däck hos däckvaruhuset molway abHär på Däckvaruhuset finns vinterdäcket Blizzak LM-18C från Bridgestone på nätet till rätt pris. Vi har bra priser, kunnig personal och snabba leveranser på Bridgestone Blizzak LM-18C. Dina Blizzak LM-18C från Bridgestone köper du online på Däckvaruhuset. Vi har ett brett sortiment av Bridgestone Blizzak LM-18C för snabb leverans till dig.

Om C-däcket Blizzak LM-18C från Bridgestone

Bridgestone Blizzak LM-18C är ett centraleuropeiskt friktionsdäck som är speciellt utvecklat för att möta kraven hos lättare lastbilar och skåpbilar. Detta däck är designat för att erbjuda tillförlitlig prestanda under vinterförhållanden, vilket gör det till ett populärt val bland fordonsägare som behöver pålitliga däck för kyliga och snöiga vägförhållanden.

Ny design med avancerad teknik

Bridgestone Blizzak LM-18C har en speciellt utvecklad gummiblandning som är anpassad för vinterbruk. Däcket är konstruerat med ett mönster som främjar bra grepp på snö och is, vilket hjälper till att bibehålla kontrollen över fordonet även under svåra väderförhållanden. Som ett centraleuropeiskt friktionsdäck är det utformat utan dubb, vilket gör det lämpligt för varierande vinterväglag som ofta förekommer i Centraleuropa.

Bridgestone Blizzak LM-18C – Användningsområden

Bridgestone Blizzak LM-18C är särskilt lämpat för användning på lättare lastbilar och skåpbilar. Detta däck är utvecklat för att hantera de speciella utmaningar som dessa fordon står inför under vintermånaderna. Oavsett om det handlar om stadskörning eller landsvägskörning, är Bridgestone Blizzak LM-18C utformat för att erbjuda stabilitet och pålitlighet. Det är därför ett populärt val för många företag som behöver säkra och tillförlitliga centraleuropeiska friktionsdäck till sina fordonsflottor.

Varför är Blizzak LM-18C är rätt vinterdäck för dig?

Bridgestone Blizzak LM-18C är ett centraleuropeiskt friktionsdäck som är designat för lättare lastbilar och skåpbilar. Med sin speciellt utvecklade gummiblandning och genomtänkta mönster är detta däck avsett att erbjuda stabilitet och kontroll på vintervägar. För fordonsägare och företag som söker pålitliga centraleuropeiska vinterdäck är Bridgestone Blizzak LM-18C ett intressant alternativ att överväga.

Bridgestone BLIZZAK LM-18C


Däckvaruhuset

Alla Bridgestonedäck
Bridgestone sommardäck
Bridgestone vinterdäck
Däckvaruhuset.se

Billiga däck online

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00