Continental VikingContact 8 Däckvaruhuset - Billiga Continental VikingContact 8 online 

Köp Continental VikingContact 8 online

Beställ Continental VikingContat 8 onlineHögteknologiskt vinterdäck för Nordiska förhållanden

Beställ Continental VikingContat 8 hos ossDet teknologiskt framstående, odubbade vinterdäcket är skapat specifikt för de krävande nordiska förhållandena. Med innovativ teknik, förhöjt väggrepp, minimerat rullmotstånd och reducerade bullernivåer, utmärker sig detta däck även genom att vara kompatibelt med elektriska fordon (EV). Njut av en körupplevelse där säkerhet och komfort går hand i hand, särskilt i de utmanande vintermiljöerna som präglar norra regionerna.

Avancerad teknik för överlägsen vinterprestanda

Continental VikingContact 8 har genomgått en sofistikerad utveckling, där framstående teknologier, såsom avancerade 3D-sajpningar och skickligt utformade greppkanter, integrerats för att garantera överlägset väggrepp och exceptionell stabilitet under varierande väderförhållanden. Denna banbrytande tekniska framsteg positionerar det som det optimala valet för att navigera genom de krävande vinterförhållandena i de nordiska regionerna, där säkerhet och pålitlighet står i centrum av körupplevelsen.

Lågt rullmotstånd för hållbar körning

Continental VikingContac 8 med lägra rullmotståndEn framstående kvalitet hos Continental VikingContact 8 är dess imponerande egenskap av lågt rullmotstånd, vilket inte bara främjar bränsleeffektivitet utan även möjliggör utökade resor. För ägare av elfordon (EV) utgör detta en betydelsefull fördel, och VikingContact 8 har erhållit certifiering som EV-kompatibelt, vilket säkerställer att det uppfyller de specifika kraven och normerna för både elbilar och hybridfordon. Denna ackreditering positionerar VikingContact 8 som ett strategiskt val för dem som prioriterar hållbarhet och långvarig prestanda inom den elektriska mobilitetssfären.

Tyst elegans med förbättrad mönsterdesign

För att intensifiera körupplevelsen ytterligare har Continental VikingContact 8 blivit försedd med en förfinad mönsterdesign som målinriktat minskar däckbuller. Denna optimering resulterar i en körning som präglas av tyst elegans, något som särskilt värderas av de som strävar efter en överlägsen grad av komfort och harmoni, speciellt när det gäller ljudminimering i tysta elbilar.

Optimalt val för Nordiska vintrar

Continental VikingContact 8 för optimalt grepp på is och snöOm du är på jakt efter ett vinterdäck skräddarsytt för nordiska förhållanden och som inte bara levererar överlägsen prestanda utan även är särskilt anpassat för elfordon (EV), är valet klart.

Continental VikingContact 8 är det ultimata alternativet

Upplev en kombination av säkerhet, komfort och hållbarhet vid varje körning, särskilt i de krävande vintermiljöerna som präglar de norra regionerna. Continental VikingContact 8 är designat för att överträffa förväntningarna och leverera en pålitlig körupplevelse i nordiska vintrar, där både väggrepp och EV-kompatibilitet spelar en avgörande roll.

Continental VikingContact 8 EV online

Continental VikingContact 8 EVc

Lev. ca 5 dagar

Externt lager: 20+

3332:-

Lev. ca 5 dagar

Externt lager: 17

3200:-
Köp alla däck online hos Däckvaruhuset!
Fraktfritt - Kunnig support via telefon och mail - 30 dagars öppet köp
Välkommen!

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00