Cooper Tires - Däckvaruhsuet Däckvaruhuset - Billiga Cooper däck på nätet sedan 1998

Köp Cooper däck hos Däckvaruhuset

Cooper tires - Cooper däck på DäckvaruhsuetOm Cooper Tires

Cooper har en lång historia som sträcker sig över mer än 100 år i gummibranschen. År 1915 breddade svågrarna John F. Schaefer och Claude E. Hart sin däckverksamhet och köpte The Giant Tire & Rubber Company i Akron, Ohio, som var ett stort företag vars verksamhet var att återuppbyggnad av däck.

Cooper Tires - “Good merchandise, fair play, and a square deal.”

Året 1926 skrev Ira J. Cooper "Cooper Creed" sin slogan som målmedvetet drev företagets utveckling framåt. Med "bra varor, rättvist spel och en schysst deal", lever Cooper Creed’s vision vidare hos Cooper Tires än idag.

Cooper Tire & Rubber Company

Den 11 juli 1960 blev företaget ett publikt aktiebolag och noterades på New York’s aktie marknad. Under de kommande fem decennierna utökade Cooper sina produkter, tillverkningsanläggningar, distributionsnät och marknad. Cooper Tires blev så småningom en del av Fortune 500 som ett av Amerikas största industriföretag 1983. Idag är Cooper verksamma i nästan hela världen med över 9000 anställda som driver företaget vidare.

Däcktillverkare med 100 års erfarenheter

Cooper däck har en imponerande historia med över 100 års erfarenhet i däck branschen. Från den tidiga starten redan på 1900-talet har Cooper Tires vuxit sig till ett av Amerikas största däckföretag.

Teknologiska framsteg i Cooper däck

Cooper använder den senaste teknologin för att förbättra däckens prestanda och hållbarhet. Genom att integrera avancerade slitbanemönster och material vill företaget erbjuda fordonsägare den bästa möjliga körupplevelsen. De teknologiska framsteg gör Cooper däck till ett pålitligt val för dem som söker moderna och effektiva däcklösningar. Cooper Tires innovationer har resulterat i däck som inte bara möter branschstandards, utan också sträcker sig bortom förväntningarna för att tillgodose de ständigt föränderliga kraven inom fordonsindustrin. Cooper fortsätter att vara en aktör som ständigt söker förbättringar och nyskapande inom däckteknologi.

Välkänd däcktillverkare med ett brett sortiment

Cooper däck är kända för sitt omfattande däcksortiment som passar många olika fordons typer och behov. Cooper kombinerar mångsidighet med avancerad teknologi för att kunna erbjuda ett brett utbud av däck som passar olika miljöer och vägförhållanden.

Ett globalt däckföretag med lokala däckintressen

Cooper Tire, som är ett globalt däckföretag, har etablerat sig på många olika marknader runt om i världen och fortsätter att skapa lokala partnerskap och engagemang. Genom att förstå och anpassa sig till de unika behoven på olika geografiska platser i världen vill Cooper också skapa en positiv påverkan på samhällen och erbjuda ett stort utbud av kvalitetsdäck. Coopers engagemang för lokal integration gör Cooper däck till ett varumärke som inte bara är globalt konkurrenskraftigt utan också lokalt relevant för att ytterligare växa som aktör på däckmarknaden.

För personbil, SUV´s och lätta lastbilar

Oavsett om du kör en personbil, SUV eller lättlastbil finns det flera däckmodeller från Cooper som passar dina specifika krav. Sortiment inkluderar allt från sommardäck för optimalt grepp på torra vägar till vinterdäck som hanterar hala och snöiga förhållanden. Den varierade produktutbudet gör det möjligt för förare att anpassa sina val av Cooperdäck beroende på sin individuella körstil & körbehov för att inte nämna vad väderleken ger för förutsättningar.

Cooper sommardäck

Cooper vinterdäck

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00