Vinterdäck från Dunlop Däckvaruhuset - Billiga däck & fälg på nätet sedan 1998

Sök vinterdäck från Dunlop till din bil

Förbered dig inför vinter med Dunlop

När vintern nalkas är det viktigt att vara väl förberedd för de utmanande vägförhållandena. En av de bästa investeringarna du kan göra för din bil är att utrusta den med Dunlop vinterdäck. Dunlop är ett erkänt varumärke inom däckindustrin och deras vinterdäck är inte ett undantag när det gäller hög kvalitet och prestanda.

Trygghet på vintervägar

Dunlop vinterdäck är speciellt utformade för att klara av de krävande vägförhållandena under vintern. Deras innovativa teknologi och materialval gör att däcken har utmärkt grepp på snö, is och våta vägar. Med Dunlop vinterdäck kan du känna dig trygg och säker bakom ratten, oavsett väderförhållandena.

Billiga Dunlop vinterdäck på Däckvaruhuset

Ökad stabilitet och skydd mot vattenplaning

En av de främsta fördelarna med Dunlop vinterdäck är deras överlägsna grepp. De är utrustade med avancerade lamellteknologier som ger maximalt grepp på hala ytor. Däckens mönster är också utformade för att effektivt avleda snö och slask, vilket minskar risken för vattenplaning och ger en stabil körupplevelse.

Dunlop vinterdäck är också kända för sitt låga rullmotstånd, vilket gör dem bränslesnåla och miljövänliga. Genom att minska rullmotståndet minskar även bränsleförbrukningen, vilket sparar pengar och minskar utsläppen av koldioxid. Du får alltså inte bara överlägsen prestanda utan också en mer hållbar körupplevelse.

Välj Dunlop för en tryggare vinterkörning

Så inför vintern, se till att du är rustad med Dunlop vinterdäck. Med deras överlägsna grepp, avancerad teknologi och miljövänliga egenskaper kan du känna dig trygg och säker på vägarna.

Köp Dunlop vinterdäck hos oss för att ge din bil det bästa möjliga greppet under vintermånaderna.

Beställ däck från Dunlop

 

 

 

Dunlop vinterdäck

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00