Billiga fälgar till BYD Däckvaruhuset - Billiga BYD fälgar på nätet

Fälgar till BYD köper du billigt online

Fälgar till BYD

Fälgar till BYD

BYD – ett multinationellt företag för innovativa tekniska lösningar.

BYD är ett multinationellt högteknologiskt företag med en verksamhet inom fyra huvudsakliga branscher: fordon, elektronik, ny energi och järnvägstransport. Sedan starten 1995 har BYD ägnat sig åt tekniska innovationer med målet att förbättra livskvaliteten. Företaget har framgångsrikt utvecklat expertis inom laddningsbara batterier och blivit en förespråkare av hållbar utveckling. Med verksamhet i över 70 länder strävar BYD efter att erbjuda energilösningar med nollutsläpp och har tagit stora steg mot målet genom sina produkter och tjänster.

BYD i Europa – En teknisk utveckling i rask takt.

BYD etablerade sitt Europa kontor i slutet av 90-talet och har under de senaste två decennierna en imponerande utveckling. Från att vara relativt okänd på den europeiska marknaden har BYD blivit en branschledande aktör inom ny energi. Företagets primära mål i Europa är att leverera nya energilösningar till sina kunder. Det inkluderar allt från energieffektiva fordon till laddningsbara batterier, solpaneler, energilagringssystem, järnvägstransporter och andra innovativa produkter inom energisektorn. BYD:s elbussar transporterar människor i över 20 länder och i över 100 större europeiska städer, vilket markerar ett stort framsteg mot målet om en utsläppsfri kollektivtrafik.

BYD bidrar till fler elektriskt mobila lösningar.

BYD har lanserat många revolutionerande teknologier som har bidragit till övergången från fossildrivna fordon till elfordon. En av dessa nyheter är deras Blade-batter, som utmärker sig på flera sätt.

Förbättrad säkerhet, styrka, räckvidd och livslängd

Blade-batteriet är platt i sin utformning som bl.a förbättrar kylprestanda och överhettnings motstånd. Batteriet har genomgått ett omfattande punkteringstester utan att generera varken eld eller rök. Varje cell i Blade-batteriet fungerar som en strukturell balk som ökar styrkan och motståndskraften mot belastningar. Aluminiumstrukturen tillsammans med panelerna på övre och undre sidan har batterierna från BYD en betydligt förbättrad styvhet.BYD’s Blade-batteriet har 50% högre energitäthet än traditionella batterier, som gynnar elfordons räckvidd.Blade-batteriet har en lång batteritid med över 5000 laddnings- och urladdningscykler. Utöver Blade-batteriet har BYD har även en nyutvecklad e-Platform med stora fördelar för säkerhet, effektivitet, interaktivitet och design.

BYD – Ett framtidslöfte

Med sina utmärkta teknologier och intresse för ny energi och elektrisk mobilitet, är BYD en tyngre aktör inom deras branscher. Företagets satsningar på att erbjuda framtidssäkra lösningar runt om i världen gör BYD till en framstående del av den globala övergången till en mer hållbar och miljövänlig framtid.

Källa: BYD’s hemsida 

Hos oss på Däckvaruhuset hittar du massor av olika fälgar till BYD.

Ett set med nya lättmetallfälgar är ett av de enklaste sätten att förhöja utseendet på din bil. Det är inte alltid så lätt att avgöra vilken fälg som blir snygg på en specifik bilmodell eller till en viss färg. Alla har vi ju inte heller samma smak. Vi hoppas att bilderna på en del av våra kundbilar ska hjälpa dig att välja rätt fälgar.

Vinterdäck & fälg till BYD

Vi på Däckvaruhuset vill göra det lätt för dig att hitta rätt kombination av vinterdäck och fälg till din BYD. Här på däckvaruhuset.se hittar du enkelt dina nya hjul till din BYD med fälg och däck.
Vinterdäck till BYD

Sommardäck och fälgar till BYD

Sommardäck till BYD:
Här finner du en guide till hur du enkelt kan hitta nya sommardäck som passar dig och din BYD. Beställ direkt från Däckvaruhuset.se och få dina nya sommardäck levererade direkt hem till dig eller till en av våra monteringspartner.

Hitta rätt fälg och däck till din BYD hos oss på Däckvaruhuset.se

Du mailar - Vi publicerar!

ATS aluminiumfälg
AEZ Fälgar
Aluminiumfälgar till BYD

Har du köpt fälgar av oss så publicerar vi gärna bilder på din bil här. Maila bilderna till oss på info@dackvaruhuset.se.
Bilden måste vara minst 1000 pixlar bred och hela bilen måste synas. Registreringsnummer kommer tas bort innan publicering.

 

Vinterhjul till BYD Bildgalleri fälgar till BYD Vinterhjul till BYD

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00