Bra priser på GMP fälgar GMP fälgar online hos Däckvaruhuset

Köp GMP fälgar fraktfritt från oss

Fälgar från GMP Italia

Fälgar från GPT Italia till låga priser onlineLättmetallfälgar från GMP Italia till låga priser på Däckvaruhuset.se

GMP Italia är ett framstående fälgföretag baserat i Italien, känt för sin specialisering inom design och tillverkning av högkvalitativa lättmetallfälgar för bilar. Sedan starten 1983 har GMP Italia etablerat sig som en ledare inom branschen, med en passion för innovation och estetik. Vårt sortiment av GMP fälgar, kända för sina eleganta och sofistikerade designer, är omfattande och inkluderar en mängd olika storlekar och färger. Detta ger bilägare möjligheten att personifiera sina fordon och framhäva deras unika stil.

GMP Italia fälg sortiment 2024Avancerad teknologi och material

Vid tillverkningen av GMP fälgar används avancerade tekniker och högkvalitativa material såsom lättmetall (aluminium) och magnesium. Denna kombination säkerställer inte bara fälgarnas hållbarhet och styrka utan bidrar också till en märkbar reduktion av den totala vikten. Lättare fälgar innebär förbättrad hantering och acceleration samt ökad bränsleeffektivitet, vilket gör GMP-fälgar till ett smart val för den miljömedvetna bilägaren.

Höga säkerhetskrav

Säkerhet och tillförlitlighet är kärnan i GMP:s tillverkningsfilosofi. Alla GMP fälgar genomgår rigorösa tester för att uppfylla och överträffa de striktaste internationella kvalitets- och säkerhetsstandarderna. Detta försäkrar att varje GMP-fälg inte bara förbättrar din bils estetik utan också bidrar till en säkrare och mer njutbar körupplevelse.

Varför välja fälgar från GMP från Däckvaruhuset.se?

Att välja GMP fälgar från oss på Däckvaruhuset innebär att du får tillgång till en värld av kvalitet, design och prestanda. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, expertis och en kunnig kundservice som kan guida dig genom urvalsprocessen för att hitta den perfekta matchningen för din bil och din stil. Oavsett om du är ute efter att uppgradera din bils utseende eller förbättra dess köregenskaper, har vi de GMP-fälgar som passar just dina behov.

Upplev skillnaden med GMP Italia fälgar på din bil från Däckvaruhuset.se

 

Klicka på GMP fälgarna för större bilderKöp GMP fälgar online

GMP Totale


GMP Totale till Tesla Model Y, Audi mf.

Vad sägs om fälgar från Italien på din Model Y?
En fälgmodell från GMP Italia speciellt framtagen för att passa Tesla Model Y. Modellen på bilden har lacken Black Dimond (Blank Svart m. borstade aluminium detaljer) men finns också i Glossy Black (Blank Svart), Matt Anthacite Diamond (Mörkgrå med borstade aluminium detaljer). Finns även i Mattsvart lack med bronz/oranga detaljer på borstad aluminium. Passar även diverse Audi modeller.

GMP Fender till BMW mf.

En elegant fälg från GMPItalia där design teamet har valt att blanda raka ekrar med Y formade ekrar i olika färger. På bilden är det Y formade ekrar lackade i blank svart och de raka ekrarna är blanksvarta med borstade aluminiumdetaljer.

GMP Italia Fender till BMW

GMP Energia


GMP Energia till Tesla Model Y & Mercedes C-Klass mf.

På bild visas GMP Energia i "Black Diamond" utförandet (Blanksvart med borstade aluminium detaljer i fronten). Fälgen finns även i utförande med vad som GMP Italia valt att kalla "Glossy Black", en högblank svart lack som du kan spegla dig i. Vi på Däckvaruhuset kallar denna typ av lackering för Blank Svart. Beställ GMP Energia för din bil fraktfritt online från Däckvaruhuset.se

GMP Cartesio till Volkswagen Golf & MINI mf.

Den här snygga fälgen från GMP Italia till bl.a. VW Golf och MINI får din bil ätt glänsa. GMP Cartesio finns i två olika utföranden, en som på bilden "Black Diamond" med en blanksvart lack som du kan spegla dig i med borstade aluminium detaljer i fronten. Det andra utförandet av GMP Cartesio fälgen har en helt blanksvart lack, utan de borstade alu. detaljerna på hälften av ekrarna.

GMP Cartesio fälg

GMP Evento till Audi mf.

Den här modellen, GMP Evento finns i tre olika färger. På bilden till vänster ser du GMP Evento Black Diamond, blanksvart med aluminium detaljer i fronten. Finns även en helt blanksvart som GMP kallar för Glossy Black samt en Matt Asnthracite Diamond, som  har en gråmatt finnish med borstade aluminium detaljer.


GMP Furiosa till Porsche mf.

Den här modellen från GMP Italia passa inte bara Porsche, tillbehör finns så GMP Furiosa även passar många andra bilmodeller. Fråga oss eller sök med ditt reg.nummer högs upp på sidan för att ta reda på om GMP Furiosa passar just din bilmodell. Furiosa fälgen från GMP finns i tre olika utföranden. Matt Anthracite, Black Diamond och Glossy Black. GMP Furiosa Black Diamond på bilden, med de borstade aluminium detlajerna på fälgens framsida i kombination med blanksvarta lacken gör att aluminium detaljerna på erkrarna verkligen tar fram GMP's italienska design.

GMP Italia FuriosaGMP Furiosa på bil
GMP SpecterGMP Specter på bil

GMP Specter till Tesla Model 3 & BMW i4 mf.

Vill du stick ut ur mängden med din Tesla så är fälgar från GMP ett självklart val. Med GMP Specter fälgar på Tesla model 3 är absoult en ögon magnet. Fälgen GMP Specter finns i 3 olika färger varpå Black Diamond/Blanksvart med aluminium detaljer på ekrarna visas på bild och GMP's berömda Glossy Black/Blanksvart. Självklart finns det även i Specter serien en Matt Anthracite Diamond/Grå med aluminium detaljer på ekrar.

GMP Italia Rebel fälgar passar till Audi

En hyllning till kreativ samverkan mellan design- och produktionsteam hos GMP Italia. GMP’s engagerade team kombinerar passion med expertis för att framställa enastående fälgar som speglar GMPs tradition av kvalitet. GMP Italia Rebel fälgarnas unika kombination av satinsvart och brons med inslag av orange förhöjer varje designs detaljer, vilket ger en iögonfallande karisma och skönhet. Detta är ett sätt att fira italiensk excellens och innovation i världsklass hos GMP Italia.


GMP Italia GMP Blanksvart m. aluminium frontGMP Italia Rebel brons


 

Köp GMP Italia fälgar från Däckvaruhuset

GMP fälgar online från Däckvaruhsuet

- Köp dina GMP fälgar hos Däckvaruhuset -
- Vi hjälper dig att hitta rätt GMP fälg -
Välkommen!

GMP fälgar online från Däckvaruhsuet

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00