Bra priser på GMP fälg Däckvaruhuset - Billiga GMP fälg på nätet

Köp GMP fälgar fraktfritt från oss

Om GMP

Lättmetallfälgar från GPT till låga priser på DäckvaruhusetGMP är ett fälg företag med huvudkontor i Italien som är specialiserat på att tillverka designfälgar för bilar. Företaget grundades 1983 och har sedan dess varit känt för sina innovativa designs. GMP-fälgar har blivit populära bland bilentusiaster över hela världen, tack vare deras stilrena designs. Fälgarna finns i olika storlekar och färger, vilket gör det möjligt för bilägare att hitta fälgar som passar deras bil och personliga stil.

Avancerad teknologi

GMP fälgar tillverkas med en avancerad teknologi och GMP använder bl.a. material som lättmetall (aluminium) och magnesium. Dessa material gör att fälgarna blir starka samtidigt som vikten blir låg, vilket i sin tur bidrar till bättre prestanda och bränsleeffektivitet på bilen.

GMP lättmetallfälgar

Höga säkerhetskrav

GMP fälgar tillverkas enligt höga kvalitetsstandarder och uppfyller kraven för säkerhet, effektivitet och tillförlitlighet. Detta är särskilt viktigt när det gäller fälgar.

GMP Lättmetallfälgar från Däckvaruhuset

Varför välja fälgar från GMP?

Sammanfattningsvis är GMP-fälgar stilrena och tillverkade med högsta noggrannhet och precision. De finns i olika storlekar och färger och passar på en rad olika bilmodeller.

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00