Beställ MSW lättmetallfälgar fraktfritt hem till dörren Däckvaruhuset - Billiga däck & fälg på nätet sedan 1998

Köp MSW fälgar till din bil

Hjul är huvudelementen som kännetecknar en bil och utgör kontaktpunkten mellan fordon och asfalt. De måste vara säkra, stabila och redo att möta alla vägytor. MSW lättmetallfälgar är framstående när det gäller säkerhet, tillförlitlighet och hållbarhet, och kombinerar snygg design och ett överkomligt pris.

Snygga MSW lättmetallfälgar skapar ny stil på din bil

Oavsett om du ska köra till ett evenemang, ett viktigt jobb resmål eller en resa ut på glesbygden så börjar värden som design, säkerhet, nöje och sinnesfrid under körning direkt från valet av MSW fälgar till din bil. Hjul är på samma gång en säkerhetsfunktion och ett designelement som kan förbättra utseendet på din bil. Alla MSW lättmetallfälgar är designade, konstruerade och testade i Italien. På sommaren som på vintern, i alla väderförhållanden, kommer MSW-fälgar att vara med dig och utmärka dig med sin stil.

Stort sortiment av MSW fälgar till olika fordonstyper

Vill du ha ett nytt utseende på din bil så erbjuder MSW en rad olika lättmetallfälgar som kan passa till de ursprungliga navkapslarna från dagens viktigaste biltillverkare. Ett brett urval av hjul för alla typer av bilar inklusive SUV, VAN, 4x4, offroad eller till och med husbil.

Lättmetallfälgar från MSW

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00