Vinterdäck från Gislaved Däckvaruhuset - Billiga vinterdäck från Gislaved på nätet.

Hitta rätt Gislaved vinterdäck här

Optimalt grepp och säkerhet på vintervägarGislaved vinterdäck vid vinterväglag

Gislaved vinterdäck är en pålitlig och populär lösning för att hantera de utmaningar som vintern presenterar på vägarna. Med sin gedigna erfarenhet och tekniska expertis har Gislaved utvecklat vinterdäck som erbjuder överlägset grepp, pålitlighet och säkerhet för förare i kalla och snöiga förhållanden.

Vinterdäckens egenskaper

En av de mest framstående egenskaperna hos Gislaved vinterdäck är dess exceptionella grepp på snö och is. Däcken är konstruerade med avancerade material och mönsterdesign för att maximera väggreppet och minska risken för halka. Oavsett om du kör på snöiga vägar, isbelagda backar eller blöta trottoarer, kan du vara säker på att Gislaved vinterdäck kommer att leverera utmärkt prestanda och ge dig trygghet bakom ratten.

Vinterdäck med avancerad teknik

Gislaved lägger stor vikt vid säkerheten hos sina vinterdäck. Med avancerad teknik och noggrann kvalitetskontroll erbjuder Gislaved vinterdäck pålitlighet och stabilitet även under de mest extrema förhållandena. Däcken är utformade för att klara av snabba accelerationer, effektiva bromsningar och stabila kurvtagningar. Detta ger föraren ökad kontroll och minskar risken för olyckor och sladdar.

Hållbart

Utöver sin imponerande prestanda har Gislaved vinterdäck också utformats med miljövänliga material och teknologier. Däcken är tillverkade med hänsyn till hållbarhet och energieffektivitet. Genom att välja Gislaved vinterdäck kan du bidra till att minska din egen miljöpåverkan och samtidigt njuta av säkerheten och prestandan på vintervägarna.

Varför välja Gislaved vinterdäck?

Sammanfattningsvis är Gislaved vinterdäck ett utmärkt val för alla som söker optimalt grepp, pålitlighet och säkerhet under vinterförhållanden. Med sina avancerade tekniska egenskaper och fokus på kvalitet och säkerhet, kan du lita på att Gislaved vinterdäck kommer att ge dig trygghet och komfort på vägen. Välj Gislaved vinterdäck och njut av en säker och bekymmersfri körupplevelse i vinterns utmaningar.

 

Gislavedutbudet hos oss

 

Välj ditt vinterdäck från Gislaved

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00