Hankook sommardäck Däckvaruhuset - Billiga Sommardäck från Hankook

Köp sommardäck från Hankook

Beställ Hankook Sommardäck från Däckvaruhuset till låga priser

Hankook Sommardäck

Hankook är en av de välkända och pålitliga tillverkarna av sommardäck på marknaden idag. Deras sommardäck är utformade för att ge föraren ett stabilt grepp på torra och våta vägar, för att skapa en trygg och säker körupplevelse.

Hankooks sommardäck är tillverkade med den senaste teknologin och materialen för att ge både prestanda och hållbarhet. Däcken har en optimal gummiblandning som ska ge föraren bättre grepp, bättre hantering och kortare bromssträcka på torra vägar.

Hankook sommardäck för bästa grepp!

Dessutom har Hankook utvecklat sin egen teknik för att förbättra greppet på våta vägar, vilket är en viktig faktor när man väljer sommardäck. Deras sommardäck har en avancerad asymmetrisk slitbana och en hög andel silica i gummit, vilket minskar risken för vattenplaning och ökar greppet på våta vägar.

Sommardäcket för alla fordon och budgetar.

Hankook erbjuder ett brett utbud av sommardäck som passar olika fordon och körstilar. Deras däck finns i olika storlekar och prisklasser, så det finns något för alla behov och budgetar.

Ska jag köpa Hankook sommardäck?

Sammanfattningsvis är Hankook sommardäck en bra investering för alla som vill ha en balanserad prestanda och säkerhet på vägen. Med Hankooks avancerade teknik och innovativa design är det ingen överraskning att Hankook idag är en pålitlig och respekterad däcktillverkare av sommardäck på marknaden.

Hankook sommardäck

Hankook sommardäck

 

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00