Låga priser på Hankook vinterdäck Däckvaruhuset - Beställ billiga Vinterdäck från Hankook på nätet

Välj rätt Hankook vinterdäck till din bil


För säkerhet och prestanda under vinterförhållanden

Hankook vinterdäck, billiga vinterdäck hos däckvaruhuset

När det handlar om att köra på vintervägar är det viktigt att ha rätt typ av däck som kan erbjuda den säkerhet och prestanda som krävs. Ett välkänt varumärke inom däckindustrin är Hankook som erbjuder högkvalitativa vinterdäck för att möta kraven och utmaningarna under årets kalla månader. Med Hankooks fokus på innovation och avancerad teknik kan Hankook vinterdäck ge förare en trygg och behaglig körupplevelse även på snöiga och isiga vägar.

För extrema väderförhållanden

Hankook vinterdäck är speciellt utformade för att hantera extrema väderförhållanden och ge optimalt grepp på is, snö och slaskiga vintervägar. Med deras avancerade slitbanemönster och gummiblandningar kan dessa däck leverera enastående prestanda och stabilitet. Det speciella mönstret på Hankook vinterdäck är utformat för att förbättra greppet och minska risken för halka och sladd.
De har också utmärkt bromsförmåga, vilket är avgörande för att kunna stanna säkert på vintervägar.

Lätt manövrerade

En annan fördel med Hankook vinterdäck är deras exceptionella hanteringsegenskaper. Dessa däck är utformade för att ge förare en känsla av kontroll och stabilitet, även under dom värsta tänkbara väderförhållandena. Vinterdäcken ger en smidig och tydlig respons i styrningen, vilket är viktigt för att kunna hantera snöiga och isiga kurvor på ett säkert sätt.

I dimensioner för alla bilar

Hankook vinterdäck finns i olika storlekar och modeller för att passa olika fordonstyper och körförhållanden. Oavsett om du kör en personbil, SUV, el-bil, el-hybrid bil eller transportfordon har Hankook ett vinterdäck som uppfyller dina behov. Dessa däck är tillverkade med högsta kvalitetsstandarder och genomgår grundliga tester för att säkerställa att de lever upp till lag kraven.

Pålitliga på alla vintervägar

Hankook vinterdäck det perfekta valet för förare som prioriterar säkerhet och prestanda under vinterkörning. Deras avancerade teknik, slitbanemönster och gummiblandningar gör att dessa däck kan leverera överlägsen prestanda och grepp på snöiga och isiga vägar. Oavsett om du kör på stadsgator eller längre sträckor är Hankook vinterdäck ett pålitligt val som hjälper dig att ta dig fram säkert och tryggt på vinterväglag. Välj Hankook vinterdäck för att säkra din körning och få en bekymmersfri upplevelse på vintervägarna.

Hankook vinterdäck erbjuder...

Hankook vinterdäck erbjuder förare enastående säkerhet, prestanda och hanteringsegenskaper för att möta de utmaningar som vinterförhållanden medför. Beställ Hankook vinterdäck från oss och kör med förtroendeingivande trygghet i vinterlandskapet.

Se alla Hankook däck hos oss

Välj ditt Hankook vinterdäck

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00