Låga priser på Kumho vinterdäck Däckvaruhuset - Billiga däck & fälg på nätet sedan 1998

Hitta dina Kumho vinterdäck billigt online

Kör med med Kumho vinterdäck för förstaklassig prestanda

Bra priser på Kumho vinterdäck

Kumho vinterdäck är en ledande produkt inom vinterdäcksegmentet och erbjuder förstklassig prestanda, optimalt grepp och enastående säkerhet på vintervägar. Med sin innovativa teknik och högkvalitativa material är Kumho ett pålitligt val för att möta utmaningarna som kalla och snöiga väderförhållanden kan innebära.

Unik gummiblandning och design

En av de mest framstående egenskaperna hos Kumho vinterdäck är dess avancerade grepp på isiga och snöiga vägar. Kumhos unika gummiblandning och mönsterdesign ger överlägset väggrepp och förbättrad stabilitet under vinterkörning. Däckens djupa lameller och slitbanans riktningsmönster optimerar även vattenavledningen och minskar risken för vattenplaning.

Ett vinterdäcks urval som passar de flesta

För att möta de olika behoven hos olika fordonssegment erbjuder Kumho ett brett utbud av vinterdäckmodeller. Oavsett om du kör en personbil, SUV eller transportfordon har Kumho vinterdäck en modell som passar dina specifika krav och preferenser. Däcken är tillverkade med fokus på hållbarhet och prestanda, vilket innebär att de kan klara av långa körsträckor och bibehålla optimala prestanda under längre tid.

Säkerheten först

Kumho vinterdäck är utformade med säkerhet i åtanke. De har genomgått omfattande tester och uppfyller de högsta standarderna för väggrepp och bromsförmåga. Däckens konstruktion och mönster är optimerade för att minimera risken för halka och säkerställa stabilitet vid acceleration, inbromsning och kurvtagning. Med Kumho vinterdäck kan du känna dig trygg och säker på vägen även under extrema vinterförhållanden.

Sammanfattningsvis

Kumho erbjuder vinterdäck enastående prestanda, optimalt grepp och överlägsen säkerhet på vintervägar. Med deras innovativa teknik och högkvalitativa material kan du känna dig trygg och säker under dina vinterkörningar. Utforska Kumhos utbud av vinterdäck och hitta den perfekta modellen för ditt fordon och dina körbehov.

Vi hjälper dig att välja rätt Kumho vinterdäck

För att göra ditt val ännu enklare har vi utvecklat en användarvänlig däcksöksfunktion där du kan hitta detaljerad information om olika vinterdäcksmodeller och storlekar. Du kan alltid maila eller ringa oss på Däckvaruhuset om du önskar professionell vägledning och rådgivning när du ska välja ett Kumho vinterdäck som passar dina behov.

Kumho vinterdäck köper du billigt hos oss på Däckvaruhuset

Välj Kumho vinterdäck

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00