LingLong vinterdäck - Billigast på nätet Däckvaruhuset - Billiga LingLong vinterdäck på nätet

Köp LingLong vinterdäck fraktfritt online

 

LingLong vinterdäckBilliga vinterdäck

När vintern närmar sig är det viktigt att vara väl förberedd för de utmaningar som snö, is och kyla kan innebära på vägarna. Ett av de alternativ som många bilägare väljer är LingLong vinterdäck. Dessa däck är utformade för att erbjuda en bra prestanda i förhållande till sitt pris.

Däckmönster för att greppa

LingLong vinterdäck är tillverkade med deras egna patent och material för att uppnå en god prestanda på snöiga och isiga vägar. Däckens mönster och lameller är utformade för att skapa grepp och stabilitet, vilket minskar risken för att tappa greppet och få sladd vid vinterväglag.

Balanserad prestande i förhållande till pris

Med LingLong vinterdäck kan du vara säker på att LingLong kramat ut så mycket säkerhet och stabilitet det går i förhållandet mellan pris/prestanda.

LingLong är kända för att konstruera vinterdäck med konkurrenskraftiga priser och deras vinterdäck är inget undantag. Linglong vinterdäck erbjuder en "okej" stabilitet och kontroll i förhållande till priset, även under de mest ogynnsamma förhållandena.

Utöver sin balanserade prestanda har LingLong lyckats ge sina vinterdäck komfortförbättrande egenskaper och en bra hållbarhet. Däcken är tillverkade med material som ger god slitstyrka, vilket förlänger deras livslängd och sparar pengar på lång sikt.

Välj ditt LingLong vinterdäck

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00