Låga priser på Maxxis sommardäck Däckvaruhuset - Maxxis sommardäck på nätet

Köp Maxxis sommardäck billigt online här

Prisvärda sommardäck från Maxxis

Maxxis sommardäck på däckvaruhusetMaxxis sommardäck är ett prisvärt alternativ för bilister som söker däck med god prestanda till ett överkomligt pris. Dessa däck har utformats för att ge god hantering och komfort på torra och våta vägar. Mönstret på däcken har optimerats för att förbättra greppet på våta ytor och minska risken för vattenplaning. Slitbanemönstret har också utformats för att minska däckbuller och öka körkomforten.

Sparar bränslekostnader

Dessa däck är tillverkade med en gummiblandning för att ge slitstyrka och lång livslängd. Däcken är också utformade för att ge en bra bränsleeffektivitet, vilket innebär att de kan hjälpa dig att spara pengar på bränslekostnader under körning.

Maxxis sommardäck - Bra pris i förhållande till prestanda

Sammanfattningsvis är Maxxis sommardäck ett prisvärt alternativ som ger bra prestanda och hållbarhet. Om du söker en budgetvänlig sommardäck som kan leverera god prestanda och hållbarhet i förhållande till kostnaden, kan Maxxis sommardäck vara ett bra val.

Maxxis sommardäck

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00