Michellin - Pilot Sport S 5 Däckvaruhuset - Billiga Pilot Sport S5på nätet

Köp Michelin Pilot Sport S5 Online!

Upplev en ny nivå av hög prestanda på vägen med Michelins imponerande Pilot Sport S 5 sommardäck.

Michelin Pilot Sport S 5 är ett anpassat sommardäck som är speciellt utformat för prestigefyllda sportbilstillverkare som Corvette, Ferrari, Lucid, Mercedes-AMG, Porsche och Tesla.

Skräddarsydd design för sportbilstillverkare

Med Michelin Pilot Sport S 5 får du knivskarp styrning som ger omedelbar kontroll över din sportbil. Den avancerade Dynamic Response-tekniken ger en ultrareaktionssnabb styrrespons, medan det hybridbälte som är tillverkat av aramid och nylon ger dig en direkt och exakt kontroll samt en förstklassig körupplevelse.

Knivskarp styrning för omedelbar kontroll

Däcket erbjuder anmärkningsvärt grepp både på våta och torra underlag, vilket tar din prestanda till nästa nivå. Den unika Dual Sport Tread-designen och Bi-Compound Technology ger maximalt grepp genom stora slitbaneblock. Oavsett om du kör på vägen eller på banan kan du känna dig trygg och njuta av överlägset grepp. Dessutom är gummiblandningen och de grova längsgående mönsterspåren speciellt utformade för att ge bättre grepp även på våta vägar.

Sammanfattningsvis är Michelin Pilot Sport S 5 sommardäcket som tar sportbilsprestanda till en ny nivå. Med sitt skräddarsydda design för sportbilstillverkare och dess knivskarpa styrning, överlägsna grepp både på vått och torrt underlag, är detta däcket ett utmärkt val för sportbilsentusiaster som söker hög prestanda och en enastående körupplevelse.

 

Beställ Michelin Pilot Sport S5 på Däckvaruhuset

Michelin Pilot Sport S 5

Lev. ca 7 dagar

Externt lager: 18

4594:-

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00