Låga priser på Nokian Nordman North CR Däckvaruhuset - Billiga Nokian Nordman North CR online

Beställ Nokian Nordman North CR

 

Nokian Nordman North CR från Däckvaruhuset

Här på Däckvaruhuset finns däck från Nokian på nätet till rätt pris. Vi har bra priser, kunnig personal och snabba leveranser på vinterdäcket Nokian Nordman North CR. Dina Nordman North CR vinterdäck från Nokian köper du online på Däckvaruhuset. Vi har ett brett sortiment av Nokian Nordman North CR däck för snabb leverans till dig.

Om Nokian Nordman North CR

Nokian Nordman North CR är ett högpresterande friktionsdäck, särskilt designat för lätta lastbilar och transportbilar. Detta däck är ett utmärkt val för förare som söker en pålitlig och säker lösning för vinterkörning utan dubbar. Med Nokians expertis och avancerade teknologier erbjuder Nordman North CR en kombination av grepp, komfort och hållbarhet som klarar de tuffa nordiska vinterförhållandena.

Prestanda och egenskaper:
Nordman North CR är utformat för att ge exceptionellt grepp på snö och is tack vare dess avancerade gummiblandning och specialdesignade slitbanemönster. Friktionsdäcket använder sig av 3D-lameller som förbättrar greppet och stabiliteten, vilket ger en säker och bekväm körupplevelse även under extremt kalla förhållanden. Den optimerade slitbanedesignen hjälper till att avlägsna slask och vatten effektivt, vilket minskar risken för vattenplaning och förbättrar kontrollen på vägen.

Hållbarhet och komfort:
Nokian Nordman North CR är inte bara designat för prestanda, utan även för lång livslängd och komfort. Däcket är byggt med en slitstark gummiblandning som tål intensiv användning och ger långvarig prestanda. Dessutom bidrar den låga ljudnivån och den jämna körkvaliteten till en behaglig körupplevelse, vilket gör det till ett utmärkt val för både korta och långa resor under vintern.

Användningsområde och fördelar:
Nokian Nordman North CR är idealiskt för förare av lätta lastbilar och transportbilar som behöver ett pålitligt vinterdäck utan dubbar. Det erbjuder utmärkt grepp och säkerhet på snöiga och isiga vägar, samtidigt som det ger hög komfort och låg ljudnivå. Detta gör däcket till en perfekt lösning för kommersiella fordon som används mycket under vintersäsongen. Med lanseringen av Nordman North CR visar Nokian återigen sin förmåga att leverera däck som kombinerar säkerhet, hållbarhet och komfort i en och samma produkt.

Nokian Nordman North CR

Lev. ca 5 dagar

Externt lager: 20+

1370:-

Lev. ca 5 dagar

Externt lager: 20+

1678:-

Lev. ca 5 dagar

Externt lager: 20+

1731:-

Lev. ca 5 dagar

Externt lager: 20+

2048:-

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00