Lågt pris på Nokian Nordman North C Däckvaruhuset - Billiga Nokian Nordman North C online

Beställ Nokian Nordman North C

 

Billiga Nordman North C från DäckvaruhusetHär på Däckvaruhuset finns däck från Nokian på nätet till rätt pris. Vi har bra priser, kunnig personal och snabba leveranser på vinterdäcket Nokian Nordman North C. Dina Nordman North C vinterdäck från Nokian köper du online på Däckvaruhuset. Vi har ett brett sortiment av Nokian Nordman North C däck för snabb leverans till dig.

Nokian Nordman North C

Nokian Nordman North C är en nyhet för 2024 och ingår i Nokians Nordman-serie. Detta förstärkta dubbdäck är speciellt utformat för lätta lastbilar och transportbilar. Däcket är utvecklat med fokus på hållbarhet och pålitligt grepp, vilket gör det idealiskt för vintervägar i Norden.

Prestanda och egenskaper:
Däcket erbjuder förbättrad prestanda på isiga och snöiga vägar genom sina förstärkta dubbar. Dessa dubbar ger överlägset grepp, minskar risken för slirning och förbättrar bromsprestandan. Den slitstarka konstruktionen är designad för att tåla intensiv användning, vilket gör Nordman North C till ett pålitligt val för kommersiella fordon. Konstruktionen bidrar också till stabil och komfortabel körning även under utmanande vinterförhållanden.

Lansering och användningsområde:
Nokian Nordman North C lanseras under 2024 och erbjuder en ny nivå av säkerhet och prestanda för lätta lastbilar och transportbilar i Norden. Det är ett idealiskt val för förare som behöver ett robust och pålitligt vinterdäck för sina transportbehov. Med Nokians expertis inom vinterdäcksteknologi kombinerar detta däck förbättrade funktioner som säkerställer hög grad av grepp och hållbarhet, vilket gör det till ett utmärkt val för vintersäsongen.

Nokian Nordman North C

Lev. ca 5 dagar

Externt lager: 20+

1623:-

Lev. ca 5 dagar

Externt lager: 20+

1696:-

Lev. ca 5 dagar

Externt lager: 20+

2031:-

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00