Låga online priser på Nokian Snowproof 1 Däckvaruhuset - Köp Nokian Snowproof 1 vinterdäck billigt hos oss

Köp Nokian Snowproof 1 billigt hos oss

Nokian Snowproof 1

Nokian Snowproof 1 finns till låga priser hos oss på Däckvaruhuset

Ett säkert och pålitligt premium vinterdäck som särskilt utvecklats för förare av personbilar i Centrala Europa. Däcket erbjuder förutsägbart beteende på snö och slask samt har betydligt förbättrade egenskaper på våta vägar. Den här pålitliga prestandan hos vinterdäcket ger trygghet vid plötsliga snöfall och halkiga filbyten. Nokian Snowproof 1 är en ny uppdaterad version av föregångaren Nokian Snowproof.

- Ny uppdaterad generation av Snowproof med nya innovationer
- Pålitligt på snö och slask
- Utmärkt prestanda på våta vägar
- Stabil och bekväm körupplevelse

Pålitlighet och väl presterande

Även om vintervädret kan vara oberäkneligt bör dina däck aldrig vara det. Snowproof 1 är utvecklat för att ge dig en säker och bekväm körning. Alpine Sense Grip-konceptet ger dig en innovativ kombination av tillförlitligt grepp på snö, slask och våta vägar samtidigt som hanteringen förblir balanserad och lätt att kontrollera. Däckets mönster avlägsnar effektivt vatten och slask mellan däckets slitbana och vägen medan de anpassade snittytorna garanterar pålitligt grepp vid inbromsningar och filbyten.

Pålitlighet vid regn

Nokian Tyres Snowproof 1 behåller sitt grepp oavsett väder. Utan att kompromissa med däckets vinteregenskaper har de våta prestandaelementen ytterligare utvecklats för att möta behoven vid mildare förhållanden. Gummiblandningen som Nokian tagit fram till Snowproof 1 gör att vinterdäcket anpassats för varierande vintertemperaturer. Det nya uppdaterade pilsliknande däckmönstret avlägsnar snö och slask effektivt mellan däcket och vägen.

Stabilitet & Kontroll

Smält snö eller frusen slask kan göra att körningen känns mycket ostabil vid filbyten och snabba styrkommandon. Nokian Tyres Snowproof 1 erbjuder utmärkt inbromsningsgrepp med förbättrad kontroll över slasken och en förbättrad körkänsla. Däckets mönster är optimerat för en balanserad kontakt med vägen samt för att ge en snabb och förutsägbar styrrespons. De mångsidiga snöklorna mellan mönsterblocken och i skulder områdena på däcket ger balanserat grepp på is och snö, medan bromsbooster på mönsterblocken bidrar till det utmärkta inbromsningsgreppet.

Extra Säkerhet på slaskiga vintervägar

Nokian Tyres Snowproof 1 behåller sitt grepp i ett brett temperaturområde - från milda vinterdagar till isande snöstormar. För att täcka alla vinterväderförhållanden är Alpine Grip-gummiblandningen utformad för att klara av de krävande och kalla vinterförhållandena, samtidigt som gummiblandningen erbjuder utmärkt prestanda vid mildare väderförhållanden över ett brett temperaturområde.

Utrustad för vinterväglag

En exceptionell kombination av förstklassigt grepp på snö, slask och våta vägar med en förutsägbar och balanserad körkänsla. Nokian Snowproof 1 består av mönster, snittytor och gummiblandning som samverkar för att ge en säker och bekväm körning. Mönsterdesignen avlägsnar snö och slask effektivt mellan däcket och vägbanan medan de anpassade sipningarna säkerställer utmärkt grepp vid inbromsningar och kurvtagning.

Ökad stabilitet med bra grepp

Nokian tillämpar deras teknik ”Bromsbooster” på mönsterblocken som bidrar till att förbättra accelerationen och kortar bromssträckan. En stark och enhetlig ribba som erbjuder utmärkt stabilitet och styrrespons dominerar däckets mitt. De kraftigt sipningarna på mönsterblocken som går ihop till denna robusta ribba förbättrar däckets grepp vid inbromsning och acceleration. De mångsidiga snöklorna mellan mönsterblocken och i skulder områdena ger balanserat grepp på is och snö.

Däckslitage varnare

Nokian Tyres Snowproof 1 har en körsäkerhetsindikator (DSI) som hjälper dig att veta när du bör byta däck. Siffrorna bleknar när däcket slits. För säker vinterkörning är krävs ett mönsterdjup mellan 4 och 5 millimeter. Snöflingan förblir synlig tills spårdjupet är fyra millimeter. När snöflingan har slitits bort rekommenderas det att köpa nya vinterdäck för att säkerställa tillräcklig säkerhet.

Rekommenderas även till elbilar och elhybrider

Rätt val av däck kan förbättra bilens säkerhet och körkomfort och öka dess räckvidd ytterligare. Nokians omfattande däcksortiment med över 400 däck erbjuder unikt grepp och sinnesfrid vid vinterväglag. Nokian har högkvalitativa vinterdäck som särskilt utvecklats och testats för användning på elbilar.

Nokian sortiment på Däckvaruhuset.se

Nokian Snowproof 1

Lev. ca 7 dagar

Externt lager: 16

1016:-

Lev. ca 7 dagar

Externt lager: 20+

1485:-

Lev. ca 7 dagar

Externt lager: 20+

1705:-

Lev. ca 7 dagar

Externt lager: 20+

1241:-

Lev. ca 7 dagar

Externt lager: 20+

1650:-

Lev. ca 7 dagar

Externt lager: 20+

1625:-

Lev. ca 7 dagar

Externt lager: 20+

1629:-

Lev. ca 7 dagar

Externt lager: 20+

2267:-

Lev. ca 7 dagar

Externt lager: 20+

2562:-

Lev. ca 7 dagar

Externt lager: 20+

2476:-

Lev. ca 7 dagar

Externt lager: 20+

2818:-

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00