Köp Nokian Snowproof 2 & SUV fraktfritt från oss Däckvaruhuset - Billiga Nokian Snowproof 2 vinterdäck & på nätet

Nokian SnowProof 2 & SUV vinterdäck hittar du här

Nokian Snowproof 2 & SUVFinns även i SUV utförande

Nokian Tyres Snowproof 2 är ett säkert och pålitligt premium-vinterdäck för förare av personbilar i Centraleuropa. Däckets viktigaste egenskap är enastående vinteregenskaper under alla vinterförhållanden, vilket resulterar i utmärkt prestanda på snö, slask och regn. Oavsett om du kör på snabba autobahns, i hektisk stadstrafik eller på natursköna Alpvägar, känns körningen kontrollerad och förutsägbar.Nokian Snowproof 2 & Snowproof 2 SUV

Nokian Tyres Snowproof 2 klarar alla vinterförhållanden med förutsägbar hantering och har specialfunktioner för våta, torra, slaskiga och snöiga vägar. Grunden till dessa funktioner är konceptet Alpine Sense Grip, som är en unik kombination av exceptionellt grepp som ger en förutsägbar och balanserad körkänsla. Med konceptet Alpine Sense Grip är det mönsterdesignen, siping-tekniken och gummiblandningen som samverkar för att ge dig en säker och bekväm körning.

Grepp, Kontroll & Stabilitet – DuelZoneSafety

För att ha maximal komfort och förstklassig säkerhet är däckets slitbana uppdelad i två funktionella zoner. Dual Zone Safety-konceptet består av innovationer som Grip Zone, som garanterar imponerande vintergrepp, och Handling Zone, som erbjuder kontroll och stabilitet. Grip Zone har små block och en aggressiva sipning, vilket förbättrar snögreppet och bromsegenskaperna. Handling Zone bidrar till däckets säkerhet på torra vägar och vid höga hastigheter.

Nokian Snowproof 2 designHög säkerhet vid regn

Alpine Grip gummiblandningen klarar krävande och kalla vinterförhållanden samtidigt som den erbjuder utmärkt prestanda vid mildare väder. Den reagerar bra på temperaturförändringar eftersom blandningen förblir flexibel och bibehåller greppet inom ett brett temperaturintervall. Den nya blandningen har också en hög halt av kiseldioxid, vilket ger bättre grepp på våta vägar. Rullmotståndet är också på en premiumnivå, vilket genererar energibesparingar och minskar skadliga utsläpp.

Med Snowproof 2 från Nokian är du redo för vintervägarna

Alpine Sense Grip-konceptet är en gemensam egenskap hos alla Snowproof-produkter. Det är en unik kombination av exceptionellt grepp och ger dig en förutsägbar och balanserad körkänsla under alla vinterförhållanden. Innovationen består av mönsterdesignen, skräddarsydd siping och gummiblandningen som samverkar för att stödja säker och bekväm körning. Mönsterdesignen avlägsnar effektivt snö och slask mellan däcket och vägen, medan 3D-sipingen säkerställer utmärkt grepp vid inbromsning och kurvtagning.

Nokian Snowproof 2 & SUV innovationerSlask säkrat med Nokian Snowproof 2

Alpine Grip 2.0-blandningen klarar krävande och kalla vinterförhållanden samtidigt som den erbjuder utmärkt prestanda vid mildare väder. Den reagerar pålitligt på temperaturförändringar eftersom blandningen förblir flexibel och greppig inom ett brett temperaturintervall. Den nya blandningen har också en hög halt av kiseldioxid, vilket ger bättre våtgrepp. Rullmotståndet är också på en premiumnivå, vilket genererar energibesparingar och minskar skadliga utsläpp.

Ökat kontroll och säkerhet med Driving Safety Indicator (DSI)

Nokian Snowproof 2 har en Driving Safety Indicator (DSI), som hjälper dig att veta när du bör byta däck. Slitageindikatorn visar kvarvarande mönsterdjup i millimeter. Siffrorna bleknar bort när däcket slits ner. För säker vinterkörning rekommenderas ett mönsterdjup på mellan 4 och 5 millimeter. Snöflingemärket förblir synligt tills mönsterdjupet är fyra millimeter. När snöflingan har slitits bort rekommenderas att du köper nya vinterdäck för att säkerställa tillräcklig säkerhet.

Ett bra vinterdäck för elbilar och elhybrider.

Rätt val av vinterdäck kan förbättra din säkerhet i trafiken och körkomfort samt öka räckvidden ytterligare. Nokians omfattande produktsortiment på över 400 däck erbjuder ett unikt grepp och sinnesro i trafiken. Nokian har högkvalitativa vinterdäck speciellt utvecklade och testade för användning på elbilar.

EN säker vinter med Nokian Snowproof 2 SUVVarför välja Nokian Snowproof 2?

Sammanfattningsvis...
När det kommer till vinterdäck för el- och hybridbilar, är Nokian Snowproof 2 det optimala valet för säkerhet och prestanda. Med överlägset grepp och enastående vinterprestanda på snöiga och slaskiga vägar, kommer dessa premiumdäck att ge dig trygghet och kontroll under alla vinterförhållanden.

Med sin unika Alpine Sense Grip-teknologi, kombinerar Nokian Snowproof 2 mönsterdesign, skräddarsydda siping och avancerad gummiblandning för att säkerställa bästa möjliga grepp och balanserad körkänsla. Däckets Dual Zone Safety-koncept ger en imponerande kombination av vintergrepp i Grip Zone och stabilitet i Handling Zone.

Oavsett om du kör på snabb autobahn, i hektisk stadstrafik eller på slingrande alpvägar, kommer Nokian Snowproof 2 att ge dig en kontrollerad och förutsägbar körupplevelse. Däcket har utmärkta våtegenskaper och förhindrar effektivt vattenplaning, vilket ger dig trygghet även på regniga vägar.

Dessa däck är inte bara lämpliga för bilar med förbränningsmotorer, utan vi även till el- och hybridbilar. Genom att välja Nokian Snowproof 2 för din elektriska eller hybridbil kan du förbättra säkerheten, körkomforten och öka dess räckvidd ännu mer.

Kontakta oss idag för att utforska vårt omfattande utbud av Nokian vinterdäck och låt oss hjälpa dig att hitta det perfekta valet för dig och dina behov.

Nokian Snowproof 2

Nokian Snowproof 2 SUV

Lev. ca 5 dagar

Externt lager: 17

2528:-

Lev. ca 5 dagar

Externt lager: 20+

3253:-

Lev. ca 5 dagar

Externt lager: 12

3584:-

 

 

Nokian sortiment på Däckvaruhuset.se

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00