Pirelli - Powergy Winter Däckvaruhuset - Billiga Pirelli Powergy Winter däck online

Köp Pirelli Powergy Winter online

Beställ Pirelli Powergy Winter från ossHär på Däckvaruhuset finns vinterdäcket Powergy Winter från Pirelli online till rätt pris. Vi har bra priser, kunnig personal och snabba leveranser på vinterdäcket Pirelli Powergy Winter. Dina vinterdäck Pirelli Powergy Winter köper du online på Däckvaruhuset. Vi har ett brett sortiment av vinterdäcket Pirelli Powergy Winter för snabb leverans till dig.

Pirelli Powergy WinterOm Pirelli Powergy Winter

Pirelli Powergy Winter är ett centraleuropeiskt friktionsdäck designat för att möta de specifika utmaningarna som den kalla säsongen medför. Med fokus på att erbjuda ett däck som fungerar väl under vinterförhållanden, är Pirelli Powergy Winter anpassat för olika typer av vintervägar. Däckets konstruktion och material är noggrant utvecklade för att säkerställa att det presterar enligt förväntningarna under kalla temperaturer och på snöiga underlag.

Egenskaper hos Pirelli Powergy Winter

Pirelli Powergy Winter har flera utmärkande egenskaper som gör det till ett lämpligt val för vinterkörning. Däckets mönsterdesign är optimerad för att hantera de specifika utmaningar som vintervägar kan erbjuda. Mönsterblocken och sajpningarna är utformade för att ge bra grepp på snöiga och isiga vägar. Dessutom är gummiblandningen anpassad för att förbli flexibel även vid låga temperaturer, vilket är viktigt för att bibehålla däckets prestanda under vintermånaderna. Som ett centraleuropeiskt friktionsdäck är Pirelli Powergy Winter speciellt utvecklat med en hårdare gummiblandning som passar för mildare vinterklimat, där växlande väderförhållanden med mera väta och slask är vanligare än packad snö och is.

Köp billiga Pirelli vinterdäck från oss onlinePirelli Powergy Winter och vinterkörning

När det gäller att välja rätt vinterdäck är det viktigt att överväga hur däcket kommer att användas. Pirelli Powergy Winter är utvecklat med tanke på att det ska kunna användas i en rad olika vinterförhållanden. Detta inkluderar både stadskörning och landsvägskörning, där varierande vägförhållanden kan förekomma. Genom att välja Pirelli Powergy Winter kan bilägare förvänta sig ett däck som är designat för att hantera dessa olika situationer. Det är särskilt lämpligt för områden med mildare vintrar, där vägarna oftare är blöta och slaskiga snarare än täckta av packad snö och is.

Varför välja Powergy Winter från Pirelli?

Pirelli Powergy Winter är ett centraleuropeiskt friktionsdäck som är utvecklat för att erbjuda pålitlig prestanda under vintermånaderna. Med en optimerad mönsterdesign och en hårdare gummiblandning anpassad för mildare vinterklimat är detta däck utformat för att klara av de utmaningar som kalla temperaturer och snöiga vägar medför. Genom att välja Pirelli Powergy Winter får bilägare ett däck som är utvecklat för att möta de specifika krav som vinterkörning ställer. Detta däck är särskilt lämpat för förhållanden med mer väta och slask, snarare än packad snö och is.

Pirelli Powergy Winter

Lev. ca 5 dagar

Externt lager: 20+

1576:-

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00