Beställ Toyo Vinterdäck Däckvaruhuset - Billiga Toyo vinterdäck på nätet

Hitta ditt Toyo vinterdäck hos oss här

Toyo Tires - En välkänd aktör på däckmarknaden

Toyo vinterdäck

Toyo är en erkänd tillverkare av vinterdäck som erbjuder pålitliga och högkvalitativa produkter för körning under vinterförhållanden. Deras vinterdäck är speciellt utformade för att möta utmaningarna på snöiga och isiga vägar och ge föraren ökad säkerhet och trygghet.

Tekniska innovationer för bättre grepp och stabilitet

Toyo-vinterdäck har noggrant utformat däckmönstret och deras tekniska innovationer. Dessa mönster är utvecklade för att ge bättre grepp och stabilitet på snöiga ytor och förbättrad hantering under vinterkörning. De kan effektivt motverka risken för sladd och ger föraren bättre kontroll över fordonet.

Flexibla gummiblandningar för optimalt grepp och bromsförmåga

För att möta de specifika kraven på vinterväglag använder Toyo speciella gummiblandningar som förblir flexibla även i kalla temperaturer. Detta gör att däcket kan anpassa sig till vägen och ge optimalt grepp. Den flexibla gummiblandningen hjälper också till att förbättra bromsförmågan och säkerheten under vinterförhållanden.

Noggranna tester och kvalitetskontroller

Toyo vill erbjuda pålitliga och säkra vinterdäck, och Toyos vinterdäck genomgår noggranna tester och kvalitetskontroller för att säkerställa dess prestanda och tillförlitlighet. Toyo vinterdäck är utvecklade med fokus på att ge föraren ökad säkerhet och trygghet under vinterkörning.

 

Däckvaruhuset - Billiga Toyo vinterdäck på nätet

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00