Låga priser på Triangle sommardäck Däckvaruhuset - Triangle sommardäck

Beställ rätt sommardäck från Triangle

Fraktfritt - Kunnig support via telefon och mail - 30 dagars öppet köp

Stort utbud av Triangle sommardäck

Sommardäck från TriangleTriangle sommardäck är designade för att uppfylla olika behov och användningsområden, vilket innebär att vissa modeller kan vara mer inriktade på grepp på våta och torra ytor medan andra modeller kan ha bättre hållbarhet eller komfort. Rätt val av sommardäck beror på en rad faktorer, inklusive din bilmodell, dina körförhållanden och dina personliga preferenser.

Några olika sommardäcksmodeller från Triangle

Triangle Advantex TC101:
Dessa däck har utformats för att ge en balanserad prestanda på både våta och torra ytor, med en hög grad av stabilitet och styrrespons på vägen. De är också konstruerade med en lång hållbarhet i åtanke, vilket gör dem till ett bra val för förare som söker ett lite slitstarkt sommardäck.

Triangle Sportex TH202:
Dessa däck har en högre grad av grepp på torra ytor och är utformade för att ge en sportigare körupplevelse. De är också utrustade med funktioner som minskar buller och vibrationer (i förhållande till TC-serien), vilket gör TH202 till ett bra val för förare som prioriterar komfort under körning.

Triangle Advantex SUV TR259:
Dessa däck är speciellt utformade för SUV:ar och större personbilar. När Triangle framställde den här modellen var målet att skapa bra grepp på både våta och torra ytor. Triangle Advantex TR258 är också utrustade med ett mera slitstark gummi slitbana som ger en hög grad av stabilitet (i jämförelse med andra Triangle sommardäck).

Att välja rätt sommardäck

De ovannämnda sommardäcksalternativen från Triangle är endast är några exempel på de sommardäckmodeller som Triangle erbjuder. För att du ska kunna välja rätt däck är det viktigt att ta hänsyn till dina specifika behov och krav, som till exempel ditt fordons storlek och vikt, vilken typ av vägar du kommer att köra på, och vilken typ av körupplevelse du söker. Genom att välja ett däck som matchar dina behov, din kör stil och dina krav så ökar du säkerheten för dig själv, dina medpassagerare och övriga trafikanter.

Triangle sommardäck

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00