Låga priser på Vredestein vinterdäck Däckvaruhuset - Billiga vinterdäck från Vredestein på nätet sedan 1998

Beställ Vredestein Vinterdäck här

Om Vredestein vinterdäck

Vredestein vinterdäckVredestein vinterdäck är ett billigt alternativ för säker körning under vinterförhållanden. Med deras långa erfarenhet inom däcktillverkning kan du lita på att deras produkter uppfyller dina behov. Vredestein är känt för att tillverka vinterdäck som klarar av de tuffaste vinterförhållandena och ger dig tryggheten du behöver på vägen.

Avancerad lamellteknologi för bättre grepp

Vredestein vinterdäck utmärker sig genom sin avancerade lamellteknologi som förbättrar greppet på snöiga och isiga vägar. Denna teknik är utformad för att ge ökad stabilitet, acceleration och bromsförmåga under vinterkörning. De mikroskopiska lamellerna i slitbanan skapar fler greppkanter och hjälper till att hålla dig säker och trygg även under de mest utmanande vinterförhållandena. Med Vredestein vinterdäck kan du känna dig mer självsäker bakom ratten, oavsett väderförhållanden.

Breda utbudet av vinterdäckmodeller

Oavsett om du kör en personbil, SUV eller transportfordon erbjuder Vredestein ett brett utbud av vinterdäckmodeller. De har tagit hänsyn till olika fordonsbehov och vägförhållanden för att säkerställa att du hittar det perfekta däcket för just din bil. Med olika dimensioner, mönster och hastighetsklasser finns det en modell som passar dina specifika krav och preferenser. Oavsett om du behöver däck med fokus på stadskörning, längre resor, kan Vredestein erbjuda rätt lösning för dig.

Vikten av regelbunden däckkontroll

För att säkerställa att dina Vredestein vinterdäck behåller sin prestanda under hela säsongen är det viktigt att regelbundet kontrollera däcktrycket och mönsterdjupet. Genom att hålla dina däck i optimalt skick kan du förbättra säkerheten och förlänga deras livslängd. Kontrollera regelbundet däcktrycket och se till att det är inom rekommenderade gränser. Dessutom bör mönsterdjupet kontrolleras och säkerställas att det uppfyller lagstadgade minimikrav. Genom att ge dina Vredestein vinterdäck rätt underhåll kan du njuta av deras prestanda och säkerhet under hela vintersäsongen.

Vredestein - ett pålitligt varumärke

Med deras noggranna tester och certifieringar uppfyller Vredestein vinterdäck höga säkerhets- och kvalitetsstandarder. Vredestein är ett etablerat varumärke inom däckindustrin och har ett rykte om sig att tillverka pålitliga produkter. Genom att välja Vredestein vinterdäck kan du vara säker på att du investerar i kvalitetsdäck som kommer att klara av vinterns utmaningar. Du kan lita på Vredestein för att ge dig trygghet och pålitlighet på vägen, oavsett väderförhållandena.
Vredestein

Välj ditt Vredestein vinterdäck

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00