Beställ Westlake däck billigt från oss Billiga däck från Westlake köper du fraktfritt online från Däckvaruhuset

Köp Westlake fraktfritt online

Om Westlake däck

Westlake hos Däckvaruhuset.se

Westlake-däck tillverkas av Hangzhou Zhongce Rubber Co. Ltd., ett av de största däckföretagen i världen. Företaget grundades 1958 och har sitt huvudkontor i Hangzhou, Kina. Hangzhou Zhongce Rubber är känt för att producera en bred serie av högkvalitativa däck till konkurrenskraftiga priser. De har ett omfattande sortiment som inkluderar däck för personbilar, lastbilar, bussar, motorcyklar och terrängfordon.

Historia och Bakgrund

Hangzhou Zhongce Rubber har vuxit till att bli en global aktör inom däckindustrin, med försäljning som överstiger 3,6 miljarder dollar årligen. De är kända för sin avancerade tillverkningskapacitet och kvalitetskontroll, vilket har bidragit till deras starka rykte både på hemmamarknaden och internationellt​​. Företaget har också investerat i forskning och utveckling för att säkerställa att deras däck håller jämna steg med tekniska framsteg och miljökrav.

Produktion och Teknik

Westlake-däck tillverkas med hjälp av avancerade tillverkningsmetoder och högkvalitativa material. De använder en silikaberikad slitbanesammansättning och ett symmetriskt slitbanemönster, vilket förbättrar grepp och dragkraft i både torra och våta förhållanden. Dessa teknologier bidrar också till att minska rullmotståndet och förbättra bränsleeffektiviteten​​. Däckens hållbarhet förstärks ytterligare genom användning av en svart kolförstärkning, vilket skyddar däcken mot vägskräp och slitningar​.

Populära Modeller

Några av de populära modellerna vi säljer från Westlake inkluderar:

WestLake sommardäck

Sammanfattningsvis är Westlake ett pålitligt varumärke som erbjuder prisvärda och hållbara däck, vilket gör dem till ett attraktivt val för förare som söker hög kvalitet utan att betala för premiumalternativ.

Wetstlake sommardäck

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00