Beställ billigt Yokohama BluEarth-XT AE61 Köp sommardäcket Yokohama BluEarth-XT AE61 fraktfritt hos oss - Däckvaruhuset.se

Köp Yokohama BluEarth-XT AE61 fraktfritt


Köp sommardäcket Yokohama BluEarth-XT AE61 online

Yokohama BluEarth-XT AE61

Här på Däckvaruhuset finns sommardäcket BluEarth-XT AE61 från Yokohama på nätet till rätt pris. Vi har bra priser, kunnig personal och snabba leveranser på sommardäcket Yokohama BluEarth-XT AE61. Dina Yokohama BluEarth-XT AE61 köper du billigt online på Däckvaruhuset. Vi har ett brett sortiment av Yokohama sommardäck för snabb leverans till dig.

Yokohama BluEarth-XT AE61 är ett däck från Yokohama, en välkänd tillverkare inom däckindustrin. Detta däck är en del av deras BluEarth-serie, som fokuserar på att erbjuda ett alternativ för olika typer av fordon. Yokohama BluEarth-XT AE61 är designat med specifika egenskaper som gör det lämpligt för olika vägförhållanden och körsituationer.

Däcket Yokohama BluEarth-XT AE61 har en unik mönsterdesign som är utvecklad för att hantera olika typer av underlag. Det är framtaget för att möta behoven hos förare som söker ett däck för sitt fordon oavsett årstid. Mönsterdesignen bidrar till att ge däcket egenskaper som kan vara viktiga för förare som kör under varierande vägförhållanden. Däcket finns i flera olika dimensioner, vilket gör det möjligt att passa en bred variation av fordon.

Yokohama BluEarth-XT AE61 är också tillverkat med en speciell gummiblandning som är utvecklad för att erbjuda en viss prestanda under olika körförhållanden. Denna gummiblandning är ett resultat av Yokohamas forskning och utveckling inom däckteknologi. Tillverkningen av detta däck involverar moderna tekniker och materialval som är avsedda att ge ett specifikt resultat i användningen av däcket.

Förutom mönsterdesign och gummiblandning har Yokohama BluEarth-XT AE61 vissa teknologier som är inbyggda i däcket för att möta marknadens krav. Dessa teknologier är framtagna för att ge däcket specifika egenskaper som kan vara viktiga för användarna. Det finns också olika tillgängliga storlekar av detta däck, vilket gör det möjligt att använda på en mängd olika fordonstyper, från personbilar till större fordon.

Sammanfattningsvis erbjuder Yokohama BluEarth-XT AE61 en kombination av mönsterdesign, gummiblandning och teknologier som är specifikt utvecklade för att passa olika väg- och körförhållanden. Däcket är ett alternativ för förare som söker ett däck inom BluEarth-serien från Yokohama, och det är tillgängligt i flera olika dimensioner för att passa olika fordon.

Yokohama BluEarth-XT AE61

Lev. ca 7 dagar

Externt lager: 20+

1225:-

Lev. ca 5 dagar

Externt lager: 18

1908:-

Lev. ca 5 dagar

Externt lager: 20+

1712:-

Lev. ca 7 dagar

Externt lager: 20+

1460:-

Lev. ca 7 dagar

Externt lager: 20+

1334:-

Lev. ca 7 dagar

Externt lager: 8

1613:-

Lev. ca 5 dagar

Externt lager: 20+

1915:-

Lev. ca 7 dagar

Externt lager: 20+

1626:-

Lev. ca 7 dagar

Externt lager: 20+

1739:-

Köpa Yokohama sommardäck

 

Vad är BluEarth-konceptet?

BluEarth-konceptet från Yokohama är en smart lösning som kombinerar miljövänlighet, bränsleeffektivitet, säkerhet och komfort i ett enda däck. Det är utformat för att minska däckens påverkan på miljön utan att tumma på prestandan.


Miljövänlighet

BluEarth-däck är designade för att vara så skonsamma mot miljön som möjligt. Yokohama använder hållbara material och metoder som minskar utsläpp och avfall. Ett exempel är apelsinolja, som ingår i gummiblandningen. Denna olja, som är en förnybar resurs, gör däcket mer flexibelt och presterar bättre utan att skada miljön.


Bränsleeffektivitet

BluEarth-däck är skapade för att förbättra bränsleeffektiviteten. Tack vare en teknik som minskar rullmotståndet, kräver däcken mindre energi när du kör. Detta leder till lägre bränsleförbrukning och minskade koldioxidutsläpp. Det är bra för både miljön och din plånbok.


Säkerhet

Säkerheten är en annan viktig del av BluEarth-konceptet. Däcken ger utmärkt grepp och stabilitet på alla typer av vägar. Med en speciell mönsterdesign och avancerade material som Nano Blend Compound, får du starkt grepp både på torra och våta vägbanor. Det gör att du kan känna dig trygg när du kör, oavsett väderförhållanden.


Komfort

Komfort är också en stor del av BluEarth-konceptet. Däcken är utformade för att minska buller och vibrationer, vilket ger en tystare och mjukare körning. Den aerodynamiska designen minskar dessutom vindbruset, vilket ytterligare förbättrar körkomforten.


Teknologier Bakom BluEarth

Nano Blend Compound: En avancerad gummiblandning som kombinerar olika typer av gummi och silica. Detta förbättrar greppet, hållbarheten och bränsleeffektiviteten. Däcken presterar optimalt under olika förhållanden.

Orange Oil: Yokohama använder apelsinolja i gummiblandningen. Denna teknik gör däcket mer flexibelt vid låga temperaturer, vilket förbättrar greppet och minskar rullmotståndet. Det bidrar till däckets miljövänliga profil.

Aerodynamisk Design: Däckens mönster och sidoväggar är utformade för att minska luftmotståndet. Detta förbättrar bränsleeffektiviteten och minskar bullernivån, vilket ger en bekvämare körupplevelse.


BluEarth-konceptet från Yokohama är en modern lösning för däcktillverkning där miljövänlighet, säkerhet och komfort går hand i hand. Genom att välja BluEarth-däck, gör du ett bra val både för miljön och din körglädje.

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00