Beställ Yokohama Advan Sport EV V108 Yokohama sommardäck Advan Sport EV V108 fraktfritt hos Däckvaruhuset.se

Köp sommardäcket Yokohama Advan Sport EV V108

Yokohama Advan Sport EV

Yokohama Advan Sport EV V108 Silent

Yokohama Advan Sport EV V108 Silent är ett sommardäck som tillhör mellanklassen och är särskilt utvecklat för att leverera en balanserad prestanda under olika körförhållanden. Däcket är utformat för att möta behoven hos förare som värdesätter komfort och stabilitet utan att kompromissa med säkerheten.

Design och Teknologi

Mönsterdesign

Advan Sport EV V108 Silent har en asymmetrisk mönsterdesign som bidrar till förbättrad hantering och grepp på både torra och våta vägar. Det yttre mönstret är utformat för att optimera kontaktytan med vägen, vilket ger stabilitet vid höga hastigheter. Den inre mönsterdesignen hjälper till att effektivt dränera vatten och minska risken för vattenplaning.

Gummiblandning

Däcket är tillverkat med en speciell gummiblandning som förbättrar greppet på vått underlag och minskar rullmotståndet. Detta bidrar till bättre bränsleeffektivitet och längre livslängd på däcket. Blandningen är också designad för att motstå slitage, vilket gör det till ett hållbart val för dagligt bruk.

Silent Tyre Technology

Yokohama har integrerat sin Silent Tyre Technology i detta däck för att minska vägbuller. Detta uppnås genom att använda ljudabsorberande material och en optimerad mönsterdesign som minimerar ljudnivån som genereras vid kontakt med vägytan. Resultatet är en tystare och mer komfortabel körning.

Egenskaper och fördelar

Komfort och ljudnivå

Advan Sport EV V108 Silent är konstruerat för att ge en komfortabel körupplevelse med låg ljudnivå. Den avancerade mönsterdesignen och den ljudabsorberande teknologin gör att detta däck är särskilt lämpligt för förare som värdesätter en tyst och behaglig körning.

Prestanda på vått och torrt underlag

Däcket erbjuder pålitligt grepp och hantering på både våta och torra vägar. Den asymmetriska mönsterdesignen och den speciella gummiblandningen bidrar till att förbättra prestandan i olika väderförhållanden, vilket gör det till ett mångsidigt val för sommarkörning.

Bränsleeffektivitet

Tack vare den låga rullmotståndet bidrar Advan Sport EV V108 Silent till bättre bränsleeffektivitet. Detta kan leda till minskade bränslekostnader över tid och gör däcket till ett ekonomiskt alternativ för förare som kör mycket.

Varför välja Yokohama Advan Sport EV?

Yokohama Advan Sport EV V108 Silent är ett sommardäck i mellanklassen som erbjuder en bra balans mellan komfort, prestanda och hållbarhet. Med sin avancerade teknologi för att minska vägbuller och förbättrad mönsterdesign är det ett pålitligt val för förare som söker en tyst och stabil körupplevelse. Däcket presterar väl under olika körförhållanden och bidrar till bättre bränsleeffektivitet, vilket gör det till ett praktiskt val för sommarkörning.

 

Yokohama Advan Sport EV V108 Silent

Lev. ca 7 dagar

Externt lager: 20+

2121:-

Lev. ca 7 dagar

Externt lager: 20+

2811:-

Lev. ca 7 dagar

Externt lager: 20+

2695:-

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00