Låga priser på Däck till Dacia Däckvaruhuset - Billiga däck till Dacia nätet

Sök däck till Dacia

Däck till Dacia hos DäckvaruhusetNya Däck till Dacia - Förhöjd körglädje och förstärkt säkerhet

Utforska vårt omfattande sortiment av däck till Dacia, skapat för att ge dig stora valmöjligheter, vi har många alternativ från däck med förbättrad körglädje och enastående säkerhet till mellanklass däck och budgetdäck till Dacia. Oavsett om du söker efter högpresterande däck eller prisvärda alternativ, har Däckvaruhuset de däck som passar perfekt för dig och till din Dacia.

Varför välja våra däck för din Dacia?

Vi vet att valet av däck till din Dacia spelar en nyckelroll för att din körglädje och trafiksäkerhet. I vårt utvalda sortiment hittar du däck till alla Dacia-modeller, inklusive Duster, Sandero, Logan och Dokker, bland andra. Hos oss hittar du däck till din Dacia med både prestanda och design i åtanke för att erbjuda dig däck som passar din unika stil och körbehov men även däck för den prismedvetna. Med nya däck på din Dacia får du en trygg och pålitlig körupplevelse på alla vägar.

Ett brett utbud för alla körstilar

Vår variation av däck till Dacia inkluderar olika prisklasser, så att du kan hitta de däck som matchar din körstil och budget. Vårt breda sortiment omfattar högkvalitativa premiumdäck från dom stora tillverkarna som implementerar nya innovationer för ökad säkerhet, körkomfort, hållbarhet & säkerhet, liksom prisvärda budgetalternativ som inte kompromissar med kvaliteten.

Billiga däck till Dacia beställer du fraktfritt från oss

EU-märkning vid ditt val av däck till Dacia

När du väljer nya däck till Dacia och andra fordon kan EU däckmärkningen på däcken ge dig en indikation om däckets prestanda. EU klassningarna på däcken visar bränsleeffektivitet, våtgrepp och bullernivå. Några saker du bör ha kännedom om när du jämför EU klassningarna är att ex. bullernivån ”db” mäts utanför bilen (miljö buller) och vid test av våtgrepp testat bromssträcka på våt asfalt i 80km/h, vilket t.ex. inte testar skyddet mot vattenplaning. Läs mer om EU märkningen.
När du köper däck till din Dacia, kan en vägning av dessa betyg hjälpa dig för att hitta det bästa möjliga alternativet för dig och samtidigt som du sparar bränsle.

Personlig rådgivning och snabb support

Vi på Däckvaruhuset kan däck till Dacia. Behöver du ha hjälp är supportavdelning tillgänglig för att ge dig personlig rådgivning när du väljer däck till din Dacia. Du kontaktar supporten enkelt via mail eller telefon. Vi hjälper dig att hitta de bästa däcken som passar din körstil och preferenser. VI vill göra ditt nästa däckköp så enkelt och smidigt som möjligt och vi erbjuder även gratis montering och balansering vid köp av kompletta hjul.

 

Köp dina nya däck till Dacia
- FRAKTFRITT -

Sammanfattning

Upptäck vårt breda utbud av däck för olika Dacia-modeller i olika prisklasser hos Däckvaruhuset. Vi erbjuder inte bara högpresterande/premium alternativ utan även prisvärda däck för alla behov. Förbättra din körglädje och kör trafiksäkert med nya däck till Dacia. Förutom däck erbjuder vi på Däckvaruhuset även ett omfattande sortiment av kompletta vinterhjul och fälgar till Dacia.
Följ länken för att se hur våra fälgar kan förändra utseendet på din Dacia.

 

Välkommen till Däckvaruhuset!
- En smidig affär på nätet sedan 1998 -

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00