Nokian Wetproof 1 hos Däckvaruhuset Däckvaruhuset - Billiga däck & fälg på nätet sedan 1998

Köp Nokian Wetproof 1 fraktfritt

Nytt sommardäck 2024 från Nokian Tyres - Nokian Wetproof 1

Nokian Tyres - Nokian Wetproof 1 - Däckmönster

Skandinaviska premiumdäcktillverkaren Nokian Tyres uppgraderar sitt sortiment av sommardäck för personbilar, sportbilar och crossovers. Nokian Tyres Wetproof 1 erbjuder utmärkta bromsegenskaper på vått underlag och en kraftfull motståndskraft mot vattenplaning. Sommardäcket Wetproof 1 är bl.a. utrustad med den välkända Dual Zone Safety-teknologin.

Experten på våta väglag

I årtionden har Nokian Tyres varit en garant för människors liv genom att främja säkrare och smartare körupplevelser. Denna ambition bygger på produkter och tjänster som är konstruerade för att erbjuda pålitlighet och sinnesfrid på vägarna. Under sommarmånaderna kan vädret variera från soliga och varma temperaturer till plötsliga regnskurar, och prognosen kan ändras oväntat. För att möta dessa omständigheter har Nokian Wetproof 1 utformats, ett däck som kan anpassa sig för att alltid erbjuda en säker och pålitlig körupplevelse.

Varför välja Nokian Wetproof 1?

Nokian Tyres - Pålitlighet

Med Nokian Tyres Wetproof 1 får du en kombination av komfort och säkerhet. Namnet isigsjälvt antyder att Wetproof 1 är en kapabel presterare på vått underlag i kombination med en tillfredsställande säkerhet under regniga dagar och extra komfort för dåliga vägförhållanden. Wetproof 1 från Nokian är ett lättrullande däck som även bidrar till energibesparingar och en längre körsträcka. Sommardäckets mest betydande egenskaper är utmärkta bromsegenskaper på vått underlag och kraftfull motståndskraft mot vattenplaning, vilket gör körningen enkel och bekväm även under regniga dagar.

Tekniken i Nokian Wetproof 1

Nokian Tyres - Nokian Wetproof 1 Coanda TechnologyFör att erbjuda maximal komfort och förstklassig säkerhet är däckets slitbana uppdelad i två funktionella zoner. Konceptet Dual Zone Safety erbjuder en utmärkt kombination av prestanda på torrt och vått underlag. Stabilitetszonen är på utsidan av däcket och gör manövrering enkel och självsäker genom att erbjuda god stabilitet och hanterningsegenskaper, medan våtzonen på insidan förbättrar greppet på vått underlag och motståndskraft mot vattenplaning.

Optimala våtegenskaper för säker körning

Nokian Wetproof 1 är det perfekta valet för dig som söker en överlägsen blötprestanda och en trygg körning under regniga förhållanden. Däckets avancerade egenskaper och teknologier erbjuder en hög säkerhet och komfort på vägen, vilket gör det idealiskt där klimatet varierar.

Innovationer & tekniska framsteg signerat av Nokian

Nokian Tyres - Nokian Wetproof 1 GummiblandningDual Zone Safety
Nokian Wetproof 1 har begåvats med två säkerhetszoner. En sk. ”Stabilitetszon” som förbättrar och förenklar manövreringen. Ökad stabilitet för en mer självsäker körning samt bättre hanteringsegenskaper. Den andra zonen kallar Nokian för ”Våtsäkerhetszonen”, den delen av däcket som har till uppgift att skydda mot vattenplaning och ger ett ökat våtgrepp.

Coanda Technology
Ytterligare ett effektivt skydd som förhindrar vattenplaning genom en böjd, rampliknande design i däckmönstret som styr och accelererar borttagningen av vatten från däcket och vägen.

Aqua Sense Compound
Nokian Tyres - Nokian Wetproof 1 Silent GrooveGummiblandningen som förbättrar säkerheten vid regnigt väder. Nokian Wetproof 1 har fått en uppgraderad gummiblandning för ett utmärkt våtgrepp och ge sommardäcket ett lägre rullmotstånd som i sin tur minskar energikostnaderna.

Silent Groove Design
Nokian har optimerat körkomforten i sommardäcket genom kontroll av både inre och yttre rullande ljud, vilket minskar vägbullrets obehagliga ljud in i kupén. Detta med hjälp av innovationen ”Silent Groove Design”.


 

Nokian Tyres däck till elbil

ELECTRIC FIT™ 

I takt med att elbilsmarknaden växer påverkas även däckdesignen av övergången till elektrisk körning. Nokian Tyres har i över 10 år utformat och testat däck med elbilar i åtanke. Som bekräftelse på kompatibilitet för elbilar har Nokian Tyres infört en ny ELECTRIC FIT™-symbol för sina premiumdäck under varumärket Nokian Tyres®. Symbolen visar att Nokian Tyres®-däck passar lika bra på vanliga bensin- och dieselbilar som på elbilar och ger säker och högpresterande kvalitet oavsett bilens drivsystem. Den smidiga ELECTRIC FIT™-kompatibiliteten innebär att du kan lita på däckens säkra och långvariga prestanda, oavsett dina körförhållanden eller vilken typ av bil du kör.

 

 

 

Mer från Nokian

Alla Nokian däck
Nokian Sommardäck
Nokian Vinterdäck

Hem till Däckvaruhuset

- Köp dina NOKIAN WetProof 1 på Däckvaruhuset -
Fraktfritt - Kunnig support via telefon och mail - 30 dagars öppet köp.
Välkommen!

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00