Däck, fälgar och kompletta hjulpaket

Nokian Sommardäck på Däckvaruhuset

Billiga Nokian Sommardäck


Nokian är en av världens största däcktillverkare


Hög kvalité till rätt pris

Sommardäck Nokian däckvaruhuset


Nokian är en finsk däcktillverkare och har tillverkat både sommardäck och vinterdäck i över 80 år. Deras populäraste serie heter Nokian Hakka och de är utvecklade för nordiska förhållanden. Oavsett om det är varma sommardagar eller regniga höstkvällar levererar Hakka-serien alltid ett pålitligt och stabilt grepp. Produktutvecklingen för Nokian har än in dag samma grundprincip som när de startade 1932:
   Det krävande målet är att utveckla däck för nordiska förhållanden, för bilförare som uppskattar säkerhet och kräver att däcken ska fungera pålitligt i alla körhörhållanden

Egna testcenter för hög säkerhet


Norr om polcirkeln i finska Ivalo har Nokian ett av sina testcenter som är 700 hektar stort. Testcentret har passande fått smeknamnet "White Hell". Här jobbat både produktutvecklings- samt testteamen hand i hand för att utveckla så säkra däck som möjligt. De simulerar ständigt allt från torra vägbanor till extrema istäckta vägar.
   Nokian har även ett testcenter i staden Nokia. Det var i denna stad som Nokian började sin däcktillverkning för mer än 80 år sedan. Testcentret i Nokia är inte lika stort som det i Ivalo men Nokian lyckas ända framkalla i stort sett alla körhörhållanden som Norden erbjuder.
Handla Nokian sommardäck Däckvaruhuset

Köp ditt Nokian sommardäck billigt på Däckvaruhuset

Nokians sommardäck

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00