Nokian sommardäck Däckvaruhuset - Billiga sommardäck på nätet sedan 1998

Beställ Nokian sommardäck till låga priser


Nokian är en av världens största däcktillverkare

Sommardäck Nokian däckvaruhuset

Nokian är en finsk däcktillverkare och har tillverkat både sommardäck och vinterdäck i över 80 år. Deras populäraste serie heter Nokian Hakka och de är utvecklade för nordiska förhållanden. Oavsett om det är varma sommardagar eller regniga höstkvällar levererar Hakka-serien alltid ett pålitligt och stabilt grepp. Produktutvecklingen för Nokian har än in dag samma grundprincip som när de startade 1932:

"Det krävande målet är att utveckla däck för nordiska förhållanden, för bilförare som uppskattar säkerhet och kräver att däcken ska fungera pålitligt i alla körhörhållande."Vad utmärker Nokian sommardäck


Vad utmärker nokian sommardäck

Nokian Sommardäck är tillverkade med högkvalitativa material och avancerad teknologi som ger en utmärkt balans mellan grepp, komfort och slitstyrka. Däcken är utformade för att ge utmärkt grepp på både torra och våta vägar, och erbjuder också stabilitet och en responsiv styrning för att förbättra körsäkerheten.

En av de mest innovativa teknikerna som används i Nokian Sommardäck är Aramid Sidewall-tekniken. Denna teknik använder aramidfiber, som är en extremt stark syntetisk fiber, för att stärka däcksidorna. Detta minskar risken för punkteringar och skador på däcket, och gör det också möjligt att köra med högre hastigheter och belastningar.

Miljövänliga sommardäck från Nokian

Nokian Sommardäck är också utformade för att vara miljövänliga. Däcken är tillverkade med en blandning av material som minskar rullmotståndet och därmed bränsleförbrukningen, vilket minskar koldioxidutsläppen. Dessutom är Nokian Tyres engagerade i att återvinna och återanvända däck för att minska avfallet och spara resurser.

Egna testcenter för hög säkerhet

Norr om polcirkeln i finska Ivalo har Nokian ett av sina testcenter som är 700 hektar stort. Testcentret har passande fått smeknamnet "White Hell". Här jobbat både produktutvecklings- samt testteamen hand i hand för att utveckla så säkra däck som möjligt. De simulerar ständigt allt från torra vägbanor till extrema istäckta vägar.

Nokian har även ett testcenter i staden Nokia där Nokian började sin däcktillverkning för mer än 80 år sedan. Testcentret i Nokia är inte lika stort som det i Ivalo men Nokian lyckas ända framkalla i stort sett alla körhörhållanden som Norden erbjuder.

Bör jag köpa nokian sommardäck?

Sammanfattningsvis är Nokian Sommardäck en högkvalitativ produkt som är utformad för att ge hög prestanda, säkerhet och miljövänlighet när det råder sommarväglag. Med tekniska innovationer och högkvalitativa material är dessa däck ett utmärkt val av sommardäck.

Billiga Nokian Sommardäck

Nokians sommardäck

 

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00