Pirelli sommardäck Däckvaruhuset - Billiga sommardäck från Pirelli

Köp Pirelli sommardäck till låga priser

 

Pirelli sommardäck presterar bra.

BIlliga pirelli sommardäck på Däckvaruhuset

Pirelli sommardäck är kända för sin höga prestanda och säkerhet på sommarvägarna. Däcken är utformade för att ge en perfekt balans mellan väggrepp, stabilitet och komfort. Pirelli använder sig av avancerad teknologi och material för att säkerställa att deras sommardäck presterar på högsta nivå, oavsett väderförhållanden.

Högteknologiska sommardäck

En av de teknologier som Pirelli använder i sina sommardäck är deras "High-Performance Silica Compound", som är en avancerad gummiblandning som ger utmärkt grepp på både våta och torra vägar. Denna teknologi har utvecklats genom årtionden av erfarenhet och forskning inom däckbranschen. Pirelli har också utvecklat ett antal andra teknologier som används i deras sommardäck, som t.ex. "Variable Contact Patch 3", "Run Flat" och "Seal Inside". Dessa teknologier hjälper till att förbättra väggreppet, minska rullmotståndet och öka säkerheten vid punktering.

Pirelli sommardäck passar alla

Pirelli sommardäck finns också tillgängliga i olika modeller och storlekar för att passa olika behov och fordonsmodeller. Oavsett om du kör en sportbil, en SUV eller en personbil, kan du hitta ett sommardäck från Pirelli som är speciellt utformat för din bil och din körstil.

Varför välja ett sommardäck från Pirelli?

Kör med Pirelli i sommar

Slutligen är det viktigt att nämna att Pirelli sommardäck är också ett miljövänligt val. Pirelli arbetar kontinuerligt med att minska sin klimatpåverkan och utveckla mer hållbara tillverkningsprocesser. Genom att välja Pirelli sommardäck kan du därför bidra till att minska din egen miljöpåverkan och samtidigt få högpresterande och säkra däck för sommarsäsongen.

Pirelli sommardäck

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00