Pirelli sommardäck - P Zero E Däckvaruhuset - Billiga Pirelli P Zero E sommardäck online

Låga priser på Pirelli P Zero E sommardäck

Hos oss på Däckvaruhuset hittar du bra pris på sommardäcket Pirelli P Zero E på nätet. Vi har låga priser, kunnig personal och snabba leveranser på sommardäcket P Zero E från premiumtillvärkaren Pirelli.

- Nyhet 2024

Pirelli P Zero E sommardäckPirelli P Zero E - Hög prestandadäck för avancerade el och hybrid fordon

Pirelli P Zero E är ett sommardäck speciellt utformat för avancerade och elektrifierade fordon. Med fokus på ekosäkerhetsprestanda och avancerad teknologi kombinerar detta däck hög kvalitet med miljömedvetenhet. Pirellis sommardäck P Zero E har fått EU märkningen A-A-A för rullmotstånd, våtbromsning och miljöbuller i alla dimensionerna vid lansering. Fler dimmensioner är väntade att lanseras och framtida EU tester kommer att visa om trippel A stämpeln även kommer synas på dessa sommardäcken.

RunForward™ av Pirelli

En av många betydelsefulla egenskaper hos Pirelli P Zero E är punkteringsskyddet RunForward™-tekniken, som ger trafikanterna en ökad trygghet vid olyckan av punktering. Med sommardäcket Pirelli P Zero E på ditt fordon får du möjligheten att fortsätta köra upp till 40 km med reducerad hastighet (80km/h)*, ger denna teknik dig en extra nivå av säkerhet och pålitlighet. RunForward™ är mer än bara ett punkteringsskydd. RunForward™-tekniken sign. av Pirelli hjälper även till att bibehålla den låga nivån av rullmotstånd samtidigt som sommardäcket P Zero E levererar en skön akustisk körkänsla.

*Källa: Pirellis interna FoU-tester

55% Biobaserade och återvunna material

Pirelli tar stora steg mot att minska miljöpåverkan genom att konstruera sommardäcket P Zero E med över 55% biobaserade och återvunna material. Dessa hållbara metod markerar ett engagemang för en mer miljövänlig fordonsindustri. Genom att använda dessa material strävar Pirelli efter att minimera ekologiska fotavtryck och stödja hållbar utveckling.

ELECT™ - "Perfect Fit" för El- och Plug-in Fordon

Pirelli P Zero E är tydligt identifierbart med ELECT™-märkningen på sidoväggen. Denna märkning indikerar att däcket är speciellt utvecklat för högpresterande el- och plug-in fordon, i linje med Pirellis Perfect Fit-strategi. Förare av dessa fordon kan vara säkra på att P Zero E uppfyller de höga kraven som ställs av moderna elbilar och plug-in fordon.

Sammanfattningsvis erbjuder Pirelli P Zero E inte bara en säker och pålitlig körupplevelse med RunForward™-tekniken utan tar också ett stort steg mot hållbarhet genom användningen av biobaserade och återvunna material. ELECT™-märkningen positionerar detta däck som det perfekta valet för högpresterande el- och plug-in fordon. Med fokus på prestanda och miljöhänsyn är Pirelli P Zero E ett optimalt val för förare som söker balans mellan avancerad teknologi och hållbarhet.

Pirelli däck hos oss

Allt om Pirelli
Pirelli sommardäck
Pirelli vinterdäck
Tillbaka till Däckvaruhuset

Pirelli P Zero E sommardäck

Pirelli Pzero E RNF (RUNFLAT)

Lev. ca 7 dagar

Externt lager: 20+

2550:-

Lev. ca 7 dagar

Externt lager: 20+

3537:-

Lev. ca 7 dagar

Externt lager: 20+

2615:-

Lev. ca 7 dagar

Externt lager: 20+

2934:-

Lev. ca 7 dagar

Externt lager: 20+

4070:-

Lev. ca 7 dagar

Externt lager: 20+

3269:-

Lev. ca 7 dagar

Externt lager: 20+

4072:-

- Köp Pirelli P Zero E sommardäck på Däckvaruhuset -
- Fraktfritt - Kunnig support via telefon och mail - 30 dagars öppet köp -

Välkommen!

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00