Välj rätt vinterdäck till Volkswagen Touareg Vinterdäck till VW Touareg på nätet - Däckvauhuset.se

Vinterdäck till Volkswagen Touareg

Förbered din Volkswagen Touareg för vintersäsongen

Vinterdäck till Volkswagen TouaregNär temperaturen sjunker och vägarna börjar blir hala är det hög tid att skifta på vinterdäcken på din Volkswagen Touareg, se till att skifta på dem i god tid för att undvika problemen som den första halkan ofta medför. Vinterdäck är specialdesignade och utformade för att ge optimal prestanda när vinterväglag råder. Ligger det snö, is eller frost på delar av vägen under den period som vinterdäckslagen råder så måste du ha vinterdäck på din VW Touareg, med vinterdäck avses däck som är tillverkade för vinterbruk och märkta med  3PMSF (alptopp/snöflinga) symbolen. Med kombinationen av en gummiblandning anpassad för kallare väder och ett grövre mönster på slitbanan för grepp på snö och is får du med vinterdäck till din VW Touareg en förbättrad stabilitet och kontroll på vinterväglag. 

Design som greppar när vinterväglagen råder

Vinterdäck har en unik konstruktion och design för att du lättare ska kunna hantera de utmaningar som vintervägar kan ge. Vinterdäckens djupare och mer komplexa slitbanemönster ger ett bättre grepp på snötäckta och isigare vägbanor samt att sajpningarna i däckens slitbana gör att vinterdäcket ”skär” igenom snön och på så vis ger extra fäste för din VW Touareg. Den här designen för vinterdäck minskar risken för dåligt väggrepp och gör bilen mer hanterbar när vinterväglaget är som värst.

Passande storlekar och dimensioner

Vinterdäck till Volkswagen Touareg finns tillgängliga i olika storlekar och dimensioner för att passa olika variationer av VW Touareg. För att uppnå optimal prestanda och säkerhet är det viktigt att välja däckdimensioner som är anpassade för just din version av VW Touareg. Rätt storlek och dimension på vinterdäcken till din Volkswagen Touareg hittar du enkelt i bilens instruktionsbok, det är viktigt för att bibehålla bilens funktioner, balans, säkerhet och stabilitet, vilket är en avgörande faktor vid de krävande kösituationer som vintervägarna ibland ger oss.

Vinterdäckens fördelar

Sammanfattningsvis är vinterdäck till Volkswagen Touareg anpassade för att möta de specifika utmaningarna som kalla och snöiga vinterförhållanden kan medföra. Vinterdäckens design och mönster ger ett förbättrat grepp och kontroll på hala vägar. Kom ihåg att välja rätt storlek och dimension på dina vinterdäck för att säkerställa bästa möjliga prestanda och att din VW Touareg rullar lagligt i trafiken. Genom att skifta på vinterdäcken i god tid så är du och din VW Touareg väl förberedda inför den första halkan som i regel brukar ställa till med bekymmer i trafiken när den nyligen kommit.

 

Vinterdäck till Volkswagen Touareg

Mer information om VW Touareg

Fälgar till Volkswagen
Att köpa däck till Volkswagen
Vinterfälgar till din Touareg


 

 

 

 

 

 

 

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00