Låga priser på Bridgestone Blizzak 6 online Däckvaruhuset - Betöll vinterdäcket Bridgestone Blizzak 6 online

Köp Bridgestone Blizzak 6 online

Beställ Bridgestone Blizzak 6 fraktfritt online från Däckvaruhuset.seHär på Däckvaruhuset finns vinterdäcket Blizzak 6 från Bridgestone på nätet till rätt pris. Vi har bra priser, kunnig personal och snabba leveranser på vinterdäcket Bridgestone Blizzak 6. Dina Blizzak 6 från Bridgestone köper du online på Däckvaruhuset. Vi har ett brett sortiment av Bridgestone Blizzak 6 däck för snabb leverans till dig.

Bridgestone Blizzak 6 - Dubbfritt centraleuropeiskt friktionsdäck

Bridgestone Blizzak 6

Bridgestone Blizzak 6 är ett dubbfritt centraleuropeiskt friktionsdäck, speciellt utvecklat för att hantera de utmanande vinterförhållandena som är vanliga i Europa. Detta däck är en del av Bridgestones Blizzak-serie och är utformat för att ge bilförare ett pålitligt alternativ för vinterkörning utan behov av dubbar. Genom att kombinera innovativ teknik och noggrant utformade mönster, erbjuder Bridgestone Blizzak 6 en anpassad lösning för vintervägar.

Design och konstruktion

Bridgestone Blizzak 6 har en unik däckdesign som inkluderar en speciellt utvecklad gummiblandning och mönster. Gummiblandningen är utformad för att bibehålla sin flexibilitet vid låga temperaturer, vilket bidrar till däcket prestanda under vintermånaderna. Mönsterdesignen är optimerad för att hantera olika vinterväglag, inklusive snö, is och blöta förhållanden.

Däcket har även breda spår och lameller som hjälper till att avlägsna vatten och slask från kontaktområdet. Detta är en viktig egenskap för att upprätthålla kontroll och stabilitet på vintervägar. De speciellt utformade lamellerna bidrar också till att förbättra greppet på snöiga och isiga underlag.

Teknologiska innovationer

Bridgestone Blizzak 6 innehåller flera teknologiska innovationer som är resultatet av omfattande forskning och utveckling. En av de framträdande teknologierna är Bridgestones egenutvecklade Multi-Cell Compound, som är en gummiblandning med mikroskopiska hål som hjälper till att absorbera vatten från isiga ytor. Enligt Bridgestone bidrar detta till att minska risken för att däcket tappar greppet på isiga vägar.

En annan viktig teknologi är NanoPro-Tech, som förbättrar gummiblandningens egenskaper på molekylär nivå. Bridgestone anger att detta bidrar till att optimera balansen mellan grepp och rullmotstånd, vilket kan påverka både däckets effektivitet och körkomfort.

Hårdare gummiblandning för centraleuropeiska vinterförhållanden

Bridgestone Blizzak 6 är utformat för att möta de mildare vinterförhållandena som oftast råder i södra delarna i Sverige samt i Centraleuropa, där du kör på mera barmark och blöta vägar istället för på vintervägar med packad snö is.  Däckets mönster och material är anpassade för att ge ett balanserat grepp och hantering över olika typer av vinterväglag. Enligt Bridgestone är Blizzak 6 designat för att erbjuda stabilitet och kontroll under vinterkörning. Detta inkluderar körning på både motorvägar och stadsgator, där varierande väderförhållanden kan påverka vägförhållandena snabbt och oförutsägbart.

Däckstorlekar och användningsområden

Bridgestone Blizzak 6 finns tillgängligt i en rad olika storlekar för att passa olika typer av personbilar, SUV samt lätta lastbilar. Detta gör det möjligt för bilägare att hitta en passande storlek oavsett vilken typ av fordon de kör. Däcket är även kompatibelt med moderna säkerhetssystem som ABS och ESC, vilket gör det till ett mångsidigt val för många olika fordonstyper. Genom att erbjuda ett brett utbud av storlekar och anpassningar, kan Bridgestone Blizzak 6 användas på en mängd olika fordon under vintermånaderna.

Bridgestone ENLITEN teknikFördelar med Bridgestone Blizzak 6 ENLITEN

ENLITEN är en annan teknologi som används i Bridgestone Blizzak 6. Enligt Bridgestone syftar ENLITEN-teknologin till att minska däckets vikt utan att kompromissa med dess prestanda. Detta görs genom att använda avancerade material och tillverkningsprocesser. Den lättare konstruktionen kan bidra till att förbättra fordonets bränsleeffektivitet och minska koldioxidutsläppen, enligt Bridgestone. Detta gör Bridgestone Blizzak 6 med ENLITEN-teknologi till ett attraktivt val för bilägare som söker miljövänliga alternativ utan att behöva offra funktionalitet.

Var ska man då välja vinterdäcket Blizzak 6 från Bridgestone?

Bridgestone Blizzak 6 är ett centralt europeiskt dubbfritt friktionsdäck som är utformat för att hantera de varierande vinterförhållandena i Europa. Genom användningen av avancerad teknologi som Multi-Cell Compound och NanoPro-Tech, samt den lättare ENLITEN-konstruktionen, erbjuder däcket en anpassad lösning för bilförare som söker ett pålitligt vinterdäck. Bridgestone Blizzak 6 är tillgängligt i flera storlekar, vilket gör det lämpligt för en rad olika fordon och körförhållanden.

För mer detaljerad information om däcket och dess specifikationer hänvisas till Bridgestones egna beskrivningar och tekniska data.

Bridgestone Blizzak 6

Lev. ca 5 dagar

Externt lager: 20+

1723:-

Lev. ca 5 dagar

Externt lager: 12

2208:-

Lev. ca 5 dagar

Externt lager: 8

2526:-

Lev. ca 5 dagar

Externt lager: 8

2294:-

Lev. ca 5 dagar

Externt lager: 13

2891:-

Mera däck på Däckvaruhuset

Alla våra däck från Bridgestone
Bridgestone Sommardäck
Bridgestone Vinterdäck
Däckvaruhuset.se

Billiga bridgestone däck online

Välkommen till Däckvaruhuset!
Fraktfritt - Kunnig support via telefon och mail - 30 dagars öppet köp.

 

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

 

Fälgar till Mazda
Fälgar till Mercedes
Fälgar till MINI
Fälgar till Mitsubishi
Fälgar till Nissan
Fälgar till Opel
Fälgar till Peugeot
Fälgar till Polestar
Fälgar till Renault
Fälgar till Skoda
Fälgar till Tesla
Fälgar till Toyota
Fälgar till Volkswagen
Fälgar till Volvo
Fälgar till Lexus
Fälgar till Alfa Romeo
Fälgar till Audi
Fälgar till BMW
Fälgar till BYD
Fälgar till Chevrolet
Fälgar till Citroën
Fälgar till Dacia
Fälgar till Fiat
Fälgar till Ford
Fälgar till Honda
Fälgar till Hyundai
Fälgar till KIA
Fälgar till Lancia

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00