Continental sommardäck Däckvaruhuset - Billiga Sommardäck från Continental

Köp sommardäck från Continental

 

Continental är en av världens ledande tillverkare av däck och erbjuder ett brett utbud av sommardäck som passar alla typer av fordon. Continental sommardäck är kända för sin höga kvalitet, prestanda och säkerhet på våta och torra vägar.

Continental Sommardäck

Populära sommardäck från Continental

En av de mest populära modellerna från Continental är Continental PremiumContact, som är utformad för att ge en bekväm och tyst körning samtidigt som den ger utmärkt grepp på både våta och torra vägar. Dessa däck har utformats med en unik asymmetrisk slitbana och en innovativ gummiblandning som ger förbättrad bromsförmåga och hantering.

Continental EcoContact är ett annat populärt sommardäck från Continental som har utformats med miljön i åtanke. Dessa däck har låg rullmotståndsteknik som minskar bränsleförbrukningen och utsläppen, vilket gör dem till ett utmärkt val för miljömedvetna förare.

Continental sommardäck för sportbilar

För sportbilar och högpresterande fordon erbjuder Continental också däck i hög prestanda kategorin som Continental SportContact. Dessa däck har utformats för att ge föraren en så sportig känsla som möjligt.

 

Ska jag köpa Continental sommardäck?

Oavsett vilket Continental sommardäck du väljer, kan du vara säker på att du får högsta kvalitet och prestanda. Continental är en av de mest pålitliga och respekterade tillverkarna av däck i världen, och dess sommardäck har en utmärkt historia av att leverera utmärkt prestanda, säkerhet och hållbarhet på vägarna.

Continental - SommardäckSommardäck från Continental

 

 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00