Continental - UltraContact NXT Däckvaruhuset - Billiga däck & fälg på nätet sedan 1998

Köp Continental UltraContact NXT online

Beställ Continental sommardäck UltraContact NXT fraktfritt fårn Däckvaruhuset Molway ABHär på Däckvaruhuset finns sommardäcket UltraContact NXT från Continental på nätet till rätt pris. Vi har bra priser, kunnig personal och snabba leveranser på Continental UltraContact NXT. Dina Continental UltraContact NXT sommardäck köper du online på Däckvaruhuset. Vi har ett brett sortiment av UltraContact NXT sommardäck för snabb leverans till dig.

Om Continental UltraContact NXT?

Continental UltraContact NXT är en däckmodell från Continental som lanserats för att erbjuda bilförare en innovativ lösning. UltraContact NXT är designad med avancerad teknologi och material för att möta olika behov och krav som uppstår vid bilkörning. Däcket är en del av Continentals strävan att tillhandahålla moderna och effektiva däckprodukter på marknaden.

 

NXT – Vad står det för?

Beteckningen "NXT" i Continental UltraContact NXT står för "Next Generation Technology". Denna teknologi innebär att däcket är utvecklat med de senaste innovationerna inom däckindustrin. Fokus har legat på att integrera nya material och designprinciper för att optimera olika aspekter av däckets prestanda. NXT representerar en framåtblickande syn på däckutveckling, där modern teknik används för att förbättra körupplevelsen.

 

 

Teknologiska innovationer i UltraContact NXT

Continental UltraContact NXT innehåller flera teknologiska framsteg som gör det till ett modernt val för dagens förare. Dessa innovationer innefattar bland annat nya gummiblandningar och mönsterdesigner som är utformade för att ge en förbättrad körupplevelse. Den avancerade teknologin bakom NXT innebär att däcket är anpassat för att möta en rad olika körförhållanden och att det kan prestera jämnt under varierande omständigheter.

Continental UltraContact NXT erbjuder en kombination av teknik och design som gör det till ett konkurrenskraftigt val på marknaden. Genom att förstå och integrera NXT-teknologin, har Continental skapat ett däck som är anpassat för dagens och morgondagens bilförare.

 

Välkommen till Däckvaruhuset Molway AB
Fraktfritt - Kunnig support via telefon och mail - 30 dagars öppet köp.

Continental UltraContact NXT 

BFGgoodrich
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Gislaved
Goodyear
Hankook
Kumho
Michelin
Nokian Tyres
Pirelli
Toyo Tires
Yokohama
ABS Wheels
AEZ
Anzio Wheels
ATS
Dezent
DOTZ
ENZO
InterAction
LND
MIlleMiglia
Monaco Wheels
Ocean Wheels
OXXO
Ronal

 

Mazda
Mercedes
MINI
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Polestar
Renault
Skoda
Tesla
Toyota
Volkswagen
Volvo
ABS Wheels
Alfa Romeo
Audi
BMW
BYD
Chevrolet
Citroën
Dacia
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
KIA
Lancia

Däck och fälg på nätet sedan 1998 - Sommardäck, vinterdäck och kompletta hjul.

0418-73390
info@dackvaruhuset.se

Strax utanför Landskrona har vi en däckverkstad och lager på ca 2000m2. Det är här vi monterar och paketerar de hjul, fälgar och däck som vi sedan skickar till våra kunder runt om i Sverige. Här finns också vår fälgutställning där alltid ca 100-150 olika fälgmodeller finns att se i verkligheten.

Däckvaruhuset Molway AB
Verktygsvägen 16
261 75 Asmundtorp
Org.nr: 556631-5817
Telefontider support & butik
Mån - Tor 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00